Bulgaristan’dan Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bulgaristan’dan Nezaket Ziyareti

Bulgaristan’dan Nezaket Ziyareti

Balkan Ülkeleri Medya Formuna Katılmak Üzere Bulgaristan'dan Gelen Misafir Siyasetçiler Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'ı Makamında Ziyaret Ettiler.

03.05.2011 22:53  Güncelleme: 22:58

Bursa'da düzenlenen "Balkanlarda Kalıcı Barışın Tesisi İçin Etkili Bir Enstrüman Olarak Medya" konulu balkan ülkeleri medya formuna katılmak üzere bulgaristan'dan gelen misafir siyasetçiler yalova belediye başkanı yakup b. Koçal'ı makamında ziyaret ettiler.

Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, Türk-Bulgar Parlamenter Grubu Başkanı Ramadan Atalay, AB Milletvekili Metin Kazak ve HÖH Türkiye Temsilcisi İsmet Kahraman tarafından yapılan ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette, Yalova

Belediyesi Dış İlişkiler Sorumlusu Cengiz Dereli ve Yalova BAL-GÖÇ Derneği Başkanı Lütfü Özgür de hazır bulundu.

Karşılıklı kardeşlik diyaloglarının kurulduğu ziyarette misafirlere kentimize hoşgeldiniz diyen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal " Bulgaristan'da bulunan kardeşlerimiz ile ikili ilişkilerimizi daima en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Yöneticiler arasında yapılan karşılıklı görüşmelerin halkımız için büyük fayda sağladığını gözlemliyorum" dedi.

Yalova'ya kışın da geldiklerini belirten yetkililer Başkan Koçal'ın söylemlerine katıldıklarını belirterek "Yalova'nın her mevsim ayrı bir güzelliğe büründüğü gözlemledik. Geçen zaman içerisinde yürütülen çalışmaların tamamlandığını kentin yaza hazırlandığını gördük" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bulgaristan’dan Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement