Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu

Bursa'da bir baba, bodrum kattaki evinde üç çocuğunu öldürdükten sonra polise teslim oldu. Cani baba kızlarını kesici aletle katlederken 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdü. Eşinin evi 1 yıl önce terk ettiği ortaya çıkan adam, polise ''Kendi canıma kıymak istedim Başaramadım. Bilginiz olsun.'' dedi. Feci olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

29.05.2024 18:58  Güncelleme: 07:48

Bursa'da boyacılık yapan Murat Kılıç (39), evinin bodrumunda kızları 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

1 YIL ÖNCE KARISI TERK ETTİ

Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Bağlar sokakta bulunan 4 katlı apartmanın bodrum katında saat 15.00 sıralarında bir aile faciası yaşandı. Geçimini boyacılık yaparak kazanan Murat Kılıç'ın eşi Gülay Kılıç, geçen yıl 3 çocuğunu da bırakarak evi terk etti. Bodrum katında oturan Murat Kılıç, birlikte yaşadığı çocukları Zeynep ve Aslı'yı kesici aletle, oğlu Muhammet Ali Kılıç'ı ise boğarak öldürdü.

Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu

"KENDİ CANIMA KIYMAK İSTEDİM BAŞARAMADIM"

Çocuklarını öldüren Murat Kılıç'ın daha sonra Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ek hizmet binasına giderek "Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim. Başaramadım. Bilginiz olsun." dedi.

Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu

"KENDİ HALİNDE BİR İNSANDI"

Kısa sürede belirtilen adrese giden polis ekipleri talihsiz üç çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. Cesetler, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Mahalle sakinleri, "Murat Kılıç kendi halinde bir kişiydi. Kimseye zararı yoktu. Sabah evinden sesler geldi. Daha sonra kesildi. Olayı öğrenince inanamadık" dedi.

Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu
Bursa\'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Adem Kargin: Rabbim aklımıza nukayit ol 88 2 Yanıtla
  • Burak Erdem: yazık olmuş masum çocuklara. nasıl yaşayacaksın bu vizdan azabıyla. 66 1 Yanıtla
  • Buğra BALABAN: Allahım …. 51 5 Yanıtla
  • Mehmet Uysal: bu işin birde ahireti var anne evi neden terketti annede vebal altında 35 5 Yanıtla
  • Uygarata Ozlu: KOMŞUSU AÇ YATARKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR. ESKİDEN HERŞEY COK GUZELDİ KOMSU DEMEK KARDES DEMEKTİ HERKES HERKESİN DERDİNİ BİLİR DERMAN OLURDU SİMDİ İSE ALT KOMSUMUZU UST KOMSUMUZUDA BİLMEYİZ HAYVAN GİBİ YİYİP ACLİKTAN KULAKLARİMİZİ TİRMALAYAN GURULDAYAN KARINLARI DUYMAYİZ ALLAH'IM AFFET BİZİ 34 1 Yanıtla
  • Kelaloğlu: Mahalle muhtarı seçiyoruz ya işte onların asıl görevi her hanede nasıl bir duran var bilmek zorunda Aynı şekilde belediyeler de bel bilinse derman olunabilirdi. 32 0 Yanıtla
    Fatma Erkoca: rant peşinde kim koşacak onlar mahalleli ile ilgilenirse 20 0
  • VURKAÇOĞLU: Özellikle boşanan eşlerin çocukları Devlet yakın takipte olmalı her hafta psikolok desteği ile dertleri varmı sorulmalı ve ona göre babadan veya anneden yetim yurtlarına alınmalı 30 2 Yanıtla
    Zafer El: Aynen öyle ama çivisi çıkmayan ülkelerde malesef 0 0
  • Kent Elektronik: Ülkenin sonu hiç İyi değil 27 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement