CHP 30 Ağustos'u Konak Meydanında Kutladı - Son Dakika
Güncel

CHP 30 Ağustos'u Konak Meydanında Kutladı

CHP 30 Ağustos\'u Konak Meydanında Kutladı

CHP İzmir İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak kutladı.

30.08.2013 15:45

Chp İzmir İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak kutladı.

CHP İzmir İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, resmi törenlerin ardından, Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yaptı. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Musa Çam, Alaattin Yüksel, Mehmet Ali Susam, Rahmi Aşkın Türeli, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP'li Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kutlama, saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı'yla başladı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve beraberindeki Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri Atatürk Anıtı'na CHP logolu çiçeklerle bezenmiş çelenk bıraktı. Çelengin bırakılmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu törenden ayrıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin milli bayramlarını alternatif törenlerle kutladıklarını söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "Kimi zaman bayramlarımızı kutlarken çelenk bırakmamıza izin vermediler. Ama biz yine de çelenklerimizi bırakarak bayramlarımızı kutlamaya devam ettik. Milli bayramlarımızı kutlamaktan vazgeçmeyeceğiz. Bütün dünya için savaşsız, barış dolu günler diliyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi zorunlu değilse savaş cinayettir. Umarım ülkemiz bir daha işgal ve savaş görmez. Ama aynı şekilde bir işgal yaşandığında yine aynı tepkiyi vermekten kaçınmayız" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından tören son buldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP 30 Ağustos'u Konak Meydanında Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement