CHP Genel Başkanı, Türkiye'yi Zor Bir Süreç Bekliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Genel Başkanı, Türkiye'yi Zor Bir Süreç Bekliyor

CHP Genel Başkanı, Türkiye\'yi Zor Bir Süreç Bekliyor
25.07.2012 21:49  Güncelleme: 10:03

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Suriye'ye ilişkin, "Geldiğimiz süreç, önümüzdeki dönemde Türkiye'nin çok daha zor sorunlarla karşı karşıya kalacağını bize gösteriyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye'deki son gelişmelere ilişkin, "Geldiğimiz süreç, önümüzdeki dönemde Türkiye'nin çok daha zor sorunlarla karşı karşıya kalacağını bize gösteriyor" dedi.

Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte Onkoloji Hastanesi önünde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar öncesinde vatandaşlarla sıraya giren Kılıçdaroğlu, yaklaşık 15 dakika sırada bekledi.

İftar sonrasında basın mensuplarının Suriye'deki son gelişmelere ilişkin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Suriye konusunda izlenen politikaların yanlış olduğunun her geçen gün biraz daha netleştiğini belirtti.

Başbakan ve Dışişleri Bakanı'nın sürekli toplantı halinde olduklarını hatırlatan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Umuyorum Türkiye bu süreçte yeniden ciddi hatalar yapmaz. Kendi ülkemizde, kendi komşularımızla barış içinde, huzur içinde yaşamak isteriz. Ama geldiğimiz süreç, önümüzdeki dönemde Türkiye'nin çok daha zor sorunlarla karşı karşıya kalacağını bize gösteriyor."

Muhabir: Enes Kaplan

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkanı, Türkiye'yi Zor Bir Süreç Bekliyor - Son Dakika


Advertisement