Deprem Felaketinin Birinci Yılında Hayatını Kaybedenler Unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Deprem Felaketinin Birinci Yılında Hayatını Kaybedenler Unutulmadı

Deprem Felaketinin Birinci Yılında Hayatını Kaybedenler Unutulmadı

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinin birinci yılında, hayatını kaybeden 50 bin kişi anıldı. Avcılar Belediyesi'nin çağrısı üzerine toplanan grup, Deprem Anıtı önünde başlayan yürüyüşle Havuz Meydanı'na kadar ilerledi. Yürüyüşe ışıldaklarla katılan bir grup ise Hatay'da yaşanan elektrik kesintilerine dikkat çekti. Grup, Türkiye haritasını taşıyarak Havuz Meydanı'na gelerek 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Etkinlikte Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli'nin video mesajı izlendi ve katılımcılara çorba ikram edildi.

06.02.2024 23:31  Güncelleme: 03:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhsan DÖRTKARDEŞ/-KAHRAMANMARAŞ merkezli 11 ili vuran deprem felaketlerinin birinci yılında, hayatını kaybeden 50 bin kişi unutulmadı. Deprem heykelinin önünde toplanan vatandaşlar Havuz Meydanı'na kadar yürüdü.

Avcılar Belediyesi'nin çağrısı üzerine Marmara Caddesi'ndeki Deprem Anıtı önünde toplanan grup Havuz Meydanı'na kadar yürüdü. Hatay'da yaşanan elektrik kesintilerine dikkat çekmek isteyen bir grup yürüşüye ışıldaklarla katıldı. Depremin vurduğu illerin yer aldığı Türkiye haritasını taşıyan grup Havuz Meydanı'na geldikten sonra 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli'nin video mesajla katılığı etkinlikte, katılımcılara çorba ikram edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deprem Felaketinin Birinci Yılında Hayatını Kaybedenler Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement