Derviş Eroğlu Beylikdüzü'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Derviş Eroğlu Beylikdüzü'ne Ziyaret

Derviş Eroğlu Beylikdüzü\'ne Ziyaret

Kktc Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Beylikdüzü'nü ziyaret etti.

18.11.2012 12:35

TÜYAP'ta düzenlenen 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın açılışına katıldıktan sonra Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun'u makamında ziyaret eden KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, "İyi bir belediyecilik anlayışının bir ilçeye neler kazandırabileceğinin somut örneklerini Beylikdüzü'nde gözlemlemek mümkün" dedi.

TÜYAP 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, kapılarını kitapseverlere açtı. Fuarın açılışına KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Çin Halk Cumhuriyeti Basın-Yayın Bakanı Liu Binjie, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları, firma temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Bakan Bağış, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, "Gazze'de çocuklar, anne ve babalarının kucaklarında ölüyor. Dünya vicdanının sesini temsil eden küresel yazarlara sesleniyorum. Vahşetin durdurulması için sesinizi yükseltin" dedi. Yapılan konuşmaların ardından fuar açılışı için kurdele kesildi. Daha sonra, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, KKTTC Cumhurbaşkanı Eroğlu ve Başkan Uzun standları gezdi.

Başkan Uzun, Eroğlu'nu Makamında Ağırladı

Kitap Fuarı'nın açılışının ardından , KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı binasına geçerek Başkan Uzun'u makamında ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Eroğlu, belediye binasının girişinde Başkan Uzun, yardımcıları ve belediye meclis üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Başkan Uzun, Cumhurbaşkanı Eroğlu'na ilçe hakkında bilgi verirken, Eroğlu da Beylikdüzü'nün son halini çok beğendiğini belirterek, "İyi bir belediyecilik anlayışının bir ilçeye neler kazandırabileceğinin somut örneklerini Beylikdüzü'nde gözlemlemek mümkün" dedi.

İstanbul'un sürekli büyüyen bir şehir olduğunu da kaydeden Eroğlu, belediye başkanlığının sabır gerektirdiğini ifade ederek Başkan Uzun'a, "ilk seçime kalfa olarak girdiniz, gelecek seçime usta olarak gireceksiniz. Siyasi hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Onuruna Öğle Yemeği Düzenlendi

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'na ziyareti için teşekkürlerini ileten Başkan Uzun, Kıbrıs bizim her zaman gönlümüzdedir. Bizim için çok değerlidir" dedi. İlçe sınırları içerisinde Derviş Eroğlu Caddesi olduğunun da altını çizen Başkan Uzun, Beylikdüzü'nün kişi başına düşen yeşil alan miktarı, temiz havası, planlı alt yapısı ve sahil şeridiyle istanbul'un nadide ilçelerinden birisi olduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda Başkan Uzun, Cumhurbaşkanı Eroğlu'na özel işlemeli bir vazo hediye etti. Cumhurbaşkanı Eroğlu da Başkan Uzun'a ipek kozalı işleme tablosu ve gümüşlük hediye ederek başarılar diledi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Eroğlu, Beylikdüzü Belediyesi tarafından onuruna düzenlenen yemeğe katıldı. Ziyarette, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derviş Eroğlu Beylikdüzü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement