Didim'de genç kızı taksiyle kaçırdılar! Ailesini arayıp "Beni depoda tutuyorlar" dedi, polis çalışma başlattı - Son Dakika
Güncel

Didim'de genç kızı taksiyle kaçırdılar! Ailesini arayıp "Beni depoda tutuyorlar" dedi, polis çalışma başlattı

Didim\'de genç kızı taksiyle kaçırdılar! Ailesini arayıp "Beni depoda tutuyorlar" dedi, polis çalışma başlattı

Didim ilçesinde çalıştığı kuaförün önünden bir taksi ile kaçırılan 17 yaşındaki genç kız, ailesine gizlice telefon açarak "Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar" diyerek yardım istedi. Kendisinden bir daha haber alınamayan genç kızın hayatından endişe eden ailesinin ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

14.01.2024 03:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde çalıştığı kuaförün önünden bir taksi ile kaçırıldığı öne sürülen 17 yaşındaki G.N.S. isimli genç kız, ailesini telefonla arayıp, "Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar" diyerek yardım istedi. Polis, ailenin ihbarı üzerine çalışma başlattı.

POLİS GENÇ KIZI BULMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olay, saat 18.00 sıralarında Didim ilçesinde meydana geldi. Bir kuaförde çalışan G.N.S., iddiaya göre, çalıştığı iş yerinin önüne yanaşan ve henüz plakası belirlenemeyen bir taksideki şüpheli ya da şüpheliler tarafından kaçırıldı. Bir süre sonra annesini telefonla arayan G.N.S., "Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar" diyerek yardım istedi. Bunun üzerine aile, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, durumu bildirdi. Aile, kızının hayatından endişe ettiklerini belirtirken, ihbar üzerine harekete geçen polis, genç kızı bulmak için çalışma başlattı.

Didim'de genç kızı taksiyle kaçırdılar! Ailesini arayıp 'Beni depoda tutuyorlar' dedi, polis çalışma başlattı

"BENİ AZ ÖNCE KAÇIRDILAR, DEPODA TUTUYORLAR"

Öte yandan, olayı duyan G.N.S.'nin yakınları ise sosyal medyadan paylaşım yaparak genç kızın bulunması için yardım çağrısında bulundu. Baba S.S., "Kızım G., bugün saat 18.00 sıralarında çalıştığı kuaförün önünde zorla bir taksiye bindirilerek kaçırıldı. Bir süre sonra annesini gizlice telefonla arayarak, 'Beni az önce kaçırdılar. Bir depoda tutuyorlar' diye yardım istiyor. Daha sonra telefon kesiliyor. Kendisinden haber alamayınca polise şikayette bulunduk. Polis çevredeki güvenlik kameralarını inceliyor. Kızımın hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce bulunması istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de genç kızı taksiyle kaçırdılar! Ailesini arayıp 'Beni depoda tutuyorlar' dedi, polis çalışma başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Beşiktaş 1903: Rabbim çoluk çocuğu gençleri kötüler den korusun 97 0 Yanıtla

Advertisement