Dikili Kent Konseyi Açılış Kokteyli Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Dikili Kent Konseyi Açılış Kokteyli Yapıldı

Dikili Kent Konseyi Açılış Kokteyli Yapıldı

Dikili Kent Konseyi yoğun katılımın olduğu bir kokteylle açıldı. Açılışa İzmir Milletvekili adayı Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, Mehmet Ali Susam ve Mustafa Moroğlu'da katıldılar.

04.05.2011 16:43

Kent Konseyinin açılış töreni öncesi Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce açılan 'Dikili' fotoğrafları sergisi katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Dikili'deki sendika temsilcileri, demokratik kitle örgütleri, siyasi parti temsilcileri, Belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı kokteylde ilk konuşmayı Belediye Başkanı Osman Özgüven yaptı. Özgüven, daha önce de çalışmaların yapıldığı kent konseyinin, diğer ilçelerdeki kent konseylerinde olduğu gibi, ilçenin demokratik oluşumuna destek vereceğini söyledi.

Kent konseyi oluşum koordinatörü ve Dikili Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Doğan, oluşumun büyük bir titizlikle gerçekleştiğini söyledi. Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu'da; Kent konseylerinin kentin 'ortak aklı' olduğunu ifade etti.

İzmir Milletvekili adayı Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, kurulacak olan kent konseyi ile ilgili çalışmalar konusunda görüşlerini dile getirdikten sonra su konusuna değindi. Güler; "Ben yerel yönetimler uzmanı olarak Dikili Belediyesinin su politikasını yakından izleme olanağı buldum. Dikili Belediyesinin su konusunda verdiği ders tarih kitaplarına geçmiştir. CHP olarak insanın yaşaması için gerekli olan suyun gerekli olduğu kadarının ücretsiz karşılanması yönünde genel bir karar çıkartmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

İzmir Milletvekili adayı Mustafa Moroğlu'nun yaptığı konuşma sonrası söz alan Milletvekili Mehmet Ali Susam ise; "Dikili'de kent konseyi oluşumunun müjdesini aldım. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Kent konseyi bir ilçe yönetiminde tüm esnaf odalarını, sivil toplum kuruluşlarını kısacası her kesimi bir araya getiren önemli bir oluşumdur" diyerek önemini dile getirdi.

İzmir Kent Konseyleri Birliği Dikili Kent Konseyi'ni yalnız bırakmadı.

Dikili Kent Konseyi'nin açılışında İzmir Kent Konseyleri Birliği hazır bulundu. Aliağa Kent Konseyi Başkanı Yakup Öztürk, Aliağa Kent Konseyi Genel Sekreteri İlker Varol, Konak Kent Konseyi Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Metin Erten, Bayraklı Kent Konseyi Başkanı Ali Çelik, Menemen Kent Konseyi Başkanı Bahadır İnanlı, Menemen Kent Konseyi Genel Sekreteri Şerif Tuğrul Tuna, Menemen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurgül Uysal, Buca Kent Konseyi Genel Sekreteri Yıldız Yılmaz Kurt ve İzmir Kent Konseyleri Birliği Sekreteri Nurten Topçu, açılışa katılarak Dikili Kent Konseyine destek mesajları verdiler ve başarı dileklerinde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili Kent Konseyi Açılış Kokteyli Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement