Ağrı'da İpek ile Saç Dağı geçitlerinde buzlanma nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı.
AKSAMALAR YAŞANIYOR
Ağrı- İran karayolunda bulunan İpek Geçidi ile Ağrı- Erzurum karayolundaki Saç Dağı Geçidi'nde, buzlanma ve sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.
TIR'LAR HAREKET EDEMEDİ
Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'ndan geçecek TIR sürücüleri, ilerlemekte güçlük çekerken, çok sayıda TIR, buzlanma ve sis nedeniyle dinlenme tesislerinde bekliyor.
DEPOLARI ISITMAYA ÇALIŞTILAR
Kamyonların ve TIR'ların yakıt depoları donarken, şoförler araçların altında ateş yakarak depoları ısıtmaya çalıştı.
"ÇALIŞTIRAMAZASAK BURADA KALIRIZ"
TIR şoförü İhsan Öztaş, mola verdikten sonra aracın yakıt deposunun donduğunu anlatarak, "Mazot deposunu ısıtmak için altında odun parçaları ve kartonlarla ateş yaktık. Geceyi dinlenme tesisinde geçireceğiz. Sabaha kadar aracımı çalıştırmaya uğraşacağım, çalıştıramazsak burada kalırız." diye konuştu.
KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
Karayolları ekipleri ise tuzlama ve karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Ağrı-Erzurum Karayolu Eleşkirt ilçesi benzin istasyonunda bekleme yapan TIR'ların yakıt deposu dondu.
Son Dakika › Güncel › Ağrı'da Yollar Buz Tuttu! TIR'lar İlerleyemedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.