Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini çöp konteynerine attı - Son Dakika
Güncel

Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini çöp konteynerine attı

Edirne'nin Keşan ilçesinde, çöp konteynerine çanta içerisinde atılmış yeni doğan kız bebeği bulundu. Polis, yaptığı araştırmada bebeğin annesinin evde doğum yapan 14 yaşındaki kız olduğunu belirledi. Anne ve donmak üzere olan bebeği, hastanede tedaviye alındı.

06.02.2020 21:59  Güncelleme: 22:17

Edirne'nin Keşan ilçesinde yeni doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeği çöpe bıraktı. Bırakılan çöpten bebeği çıkaran mahalle sakinleri minik bebeği donmaktan son anda kurtardı.

ÇANTA İLE ÇÖP KONTEYNERİNE BIRAKTI

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Aşağı Zaferiye Mahallesi Yormaz Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerindeki bir evde oturan Nebahat Gümüş, pencereden dışarı baktığı sırada bir kadının elindeki sarı renkli çantayı evinin önündeki çöp konteynerine bıraktığını gördü. Bir süre sonra çöp konteynerinden ağlama sesi duyan Gümüş, gidip çantayı kontrol ettiğinde içerisinde yeni doğan bir kız bebeği buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bebek, sağlık ekiplerince Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

EVDE DOĞUM YAPMIŞ

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerinden bebeği bırakan kadının, çöp konteynerine yaklaşık 100 metre mesafedeki apartmanda oturan A.A. oluğunu belirledi. Eve giden polis A.A.'nın evde yeni doğum yaptığını belirledi. A.A., çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini çöp konteynerine attı

"HAVA SOĞUK, ALDIM KUCAĞIMA İÇERİ GİTTİM"

Çöp konteynerinde bebeği bulan Nebahat Gümüş, "Pembe eşofmanlı, kırmızı saçlı bir kız elindeki sarı çantayı çöpe atıp gitti. Gördüm, kızım 'git bir bak belki köpek atmışlardır, ölür' dedi. Geldim, baktım bebek, ağlıyor. Göbeğini de kesmişler. Çantaya yüzükoyun koymuşlar. Hava soğuk, aldım kucağıma içeri gittim. İçeride baktım kız çocuğu. Polisi, ambulansı aradık. Sonra polis geldi. Gittik bulduk çocuğun annesini de. Korkuyordu, 'korkma yavrum bu senin suçun değil' dedim. Sonra ambulans geldi. Çocuğu da, annesini de aldılar, götürdüler hastaneye" dedi.

Polis, A.A.'yı hamile bırakan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini çöp konteynerine attı
Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini çöp konteynerine attı
Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini çöp konteynerine attı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini çöp konteynerine attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement