Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın Sosyal Projeleri - Son Dakika
Güncel

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın Sosyal Projeleri

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay\'ın Sosyal Projeleri

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, göreve geldiği 2019 yılından itibaren temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra birçok sosyal proje hayata geçirdi. Efeler'i 'Marka Kent' yapmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Atay, ilçe genelinde gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetleriyle takdir topladı. Kitap Kafe, Hanımevi, Gündüz Bakımevi, Psikososyal Destek Merkezi, süt ve kumanya yardımları, EFESEM, EFESAM, Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, Olimpik Tırmanma Duvarı, Gastronomi Festivali gibi birçok proje Efeler halkının hizmetine sunuldu. Ayrıca, Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından birçok oyun sahnelendi ve kültürel etkinlikler düzenlendi. Başkan Atay'ın sosyal projeleri Efeler'in kültürel ve sosyal hayatına büyük katkı sağladı.

14.08.2023 12:20

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, göreve geldiği 2019 yılından itibaren temel belediyecilik hizmetlerinin yanında hayata geçirdiği birçok sosyal proje ile de öne çıktı.

Efeler'i "Marka Kent" yapmak amacıyla çalışan Başkan Atay'ın son 4 yılda vatandaşların hizmetine sunduğu kültürel ve sosyal projeler;  11 adet Kitap Kafe, 5 adet Hanımevi, 4 adet Gündüz Bakımevi, 3 adet Psikososyal Destek Merkezi, ekonomik açıdan zorluk yaşayan çocuk sahibi ailelere her gün 2 bin 500 adet süt ve 1450 aileye her gün kumanya yardımı, Efeler'de yaşayan öğrencilere okul dışında eğitim desteği sağlayan Efeler Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (EFESEM),Sosyal Kültürel ve Ekonomik Araştırmalar Merkezi (EFESAM), Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, Olimpik Tırmanma Duvarı, 2 adet Gastronomi Festivali'nden oluştu.

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu (EBŞT) ekibi, ilçede ve ülkenin çeşitli bölgelerinde çok sayıda oyun sahneledi. Şehirde 122 kez sergi, söyleşi ve konser etkinlikleri de düzenlendi. Münir Özkul, Adile Naşit ve Aydın Boysan'ın isimleri de Efeler'in en işlek noktalarından olan Sevgi Yolu mevkiindeki sokaklarda yaşatılıyor.

Efeler Belediyesi Kültür Yayınları da 18 eserin baskısını yaparak kentin kültürel zenginliğine katkı sundu. Kentin kurtuluşunda önemli rol oynayan ve Milli Mücadele dönemine büyük katkı veren Kuvayımilliye Milis Binbaşı Danişmentli İsmail Efe Anıt Heykeli de Efeler'e kazandırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın Sosyal Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement