Elazığ'da Depremzedelere Çadır - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Depremzedelere Çadır

Elazığ\'da Depremzedelere Çadır

Elazığ'da dün meydana gelen 5. 4 büyüklüğündeki depremde evleri hasar gören vatandaşlara Kızılay tarafından çadır dağıtıldı.

24.06.2011 12:45

Elazığ'da dün meydana gelen 5. 4 büyüklüğündeki depremde evleri hasar gören vatandaşlara Kızılay tarafından çadır dağıtıldı.

Elazığ'da dün saat 10. 34'te merkez üssü İçme Beldesi olan 5. 4 büyüklüğünde depremde can kaybı olmadı. Ancak bölgede büyük korkuya neden olan depremde, merkeze bağlı Sarıkamış, Kuşhane, Konakalmaz, Korucu, Değirmenönü, Tepecik, Kartaldere ve Kumyazı köylerindeki kerpiç evler hasar görürken, bazı evler oturulamaz duruma geldi. Köylerde Valilik tarafından oluşturulan ekipler hasar tespit çalışmalarını sürdürürken, Kızılay da evleri hasar gören depremzedeler için çadırlar kurdu. Köylerdeki elektrik direklerine yeni lambalar takıldı.

Elazığ Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, depremzedelerden hasarlı evlere girmemesini istedi. Çiçek, depremzedeler için gerekli her türlü çalışmanın yapıldığını ve ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. Bu arada bazı depremzedelerin geceyi kurulan çadırlar yerine yine de hasarla evlerinde geçirdikleri belirtildi.

ŞG, GY - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Depremzedelere Çadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement