Gürsel Tekin Çankırı'da - Son Dakika
Güncel

Gürsel Tekin Çankırı'da

Gürsel Tekin Çankırı\'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Türkiye'de ekonomi, terör gibi çok önemli meseleler varken, medya bunları gündeme getirmek yerine CHP'nin iç meseleleriyle daha çok ilgileniyor" dedi.

15.08.2011 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, medyanın taraflı davrandığını belirterek, " Türkiye'de ekonomi, terör gibi çok önemli meseleler varken, medya bunları gündeme getirmek yerine CHP'nin iç meseleleriyle daha çok ilgileniyor" dedi.

Çankırı'ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kent girişindeki Süleymanlı Köyü'nde kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Tekin, daha sonra partililerin oluşturduğu konvoy eşliğinde il başkanlığına geldi. Burada İl Başkanı Fikret Tatlıcı ve parti yöneticilerinden parti çalışmalarına ilişkin bilgi alan Tekin, burada yaptığı konuşmada medyaya yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Başbakan'a verdiği cevapların medya tarafından tam anlamıyla yansıtılmadığına değinen Tekin, "Türkiye'de ekonomi, terör gibi çok önemli meseleler varken, medya bunları gündeme getirmek yerine CHP'nin iç meseleleriyle daha çok ilgileniyor" dedi. Medyanın büyük bir bölümünün AKP'nin yayın organı gibi çalıştığını ileri süren Tekin, " Bülent Arınç'ın arkasında, diğerlerinin arkasında birer canlı yayın aracı geziyor. Ama bizi sözde takip ediyorlar. Hiçbir haberimiz medyada yer almıyor. Komşularla sıfır problem diyorlardı şimdi Suriye'yi tehdit ediyorlar" diye konuştu.

CHP olarak belediyelerle ilgili yeni bir kanun tasarısı hazırladıklarını belirten Tekin, Başbakan Erdoğan'nın belediyecilikten gelmesine rağmen belde belediyelerinin sorunlarını görmezden geldiğini, Türkiye'de birçok belediyenin kapatıldığını, CHP olarak kapatılan belediyelerin yeniden açılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

DP'DEN 3 BELEDİYE BAŞKANI CHP'YE GEÇTİ

İl başkanlığındaki programın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Demokrat Parti'den(DP) istafa ederek CHP'ye geçen Yüklü Beldesi Belediye Başkanı Hidayet Çölgeçen, İkizören Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Efe ve Hacımuslu Beldesi Belediye Başkanı İlhan Tekin'i de beldelerdeki belediye başkanlıklarında ziyaret etti. CHP'ye yeni geçen Yüklü Belediye Başkanı Hidayet Çölgeçen, Gürsel Tekin'e üzerinde ismi ve CHP bayrağı işli olan tuz lambası hediye edip, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na iletilmek üzere bir tuz lambası verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, CHP'nin oy oranının düşük olduğu Çankırı'da 3 belde belediye başkanının partilerine geçmesinin sevindirici olduğunu belirterek, Türkiye'nin her noktasında CHP'nin gittikçe güçlendiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gürsel Tekin Çankırı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement