İstanbul'da 3 Ayrı Kazada, 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da 3 Ayrı Kazada, 5 Kişi Yaralandı

İstanbul\'da 3 Ayrı Kazada, 5 Kişi Yaralandı
04.03.2012 09:09

İstanbul'da, D 100 karayolunda meydana gelen 5 ayrı kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

İstanbul'da, D 100 karayolunda meydana gelen 5 ayrı kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kazaların sabah saatlerinde, çiyle kayganlaşan yolda art arda yaşandığı belirtildi.

İlk kaza saat 05.30 sıralarında D 100 karayolu Mecidiyeköy yol ayrımında meydana geldi. Boğaziçi istikametinde seyreden 34 F 5555 plakalı BMW marka otomobil 34 HH 2562 plakalı Ford Connect marka araca arkadan çarptı. Kazada 1 kadın hafif şekilde yaralandı. Bu kazanın ardından Üsküdar Altunizade sapağında meydana gelen kazada da 1 kişi yaralandı. Otomobillerden birisi bariyerlere saplandı, buna çarpan araç ise yol ortasına savruldu. Trafik polisleri çekicilerle yolları açması, ambulanslarla yaralıların hastanelere sevkinin ardından bir kaza haberi de Mecidiyeköy Viyadüğü'nden geldi. Buradaki kazada ise 1'i takside 2'si de özel araçta olmak üzere 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Durumu ağır olan 2 yaralı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, bu kazalardan kısa süre sonra Haliç Köprüsü çıkışı ve Bahçelievler Şirinevler sapağındaki kazalarda da maddi hasar yaşandı. Sürücüler ve bazı görgü tanıkları, sabah saatlerinde oluşan çiyin yolları kayganlaştırdığını, kazalarda çiyin de önemli etkisi olduğunu söylediler. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 3 Ayrı Kazada, 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika


Advertisement