İstanbul'da Tehlikeli Trafik Hareketleri Yapan Motosiklet Sürücüsüne İkinci Kez Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Tehlikeli Trafik Hareketleri Yapan Motosiklet Sürücüsüne İkinci Kez Cezai İşlem Uygulandı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde trafik güvenliğini tehlikeye atarak seyreden bir motosiklet sürücüsü, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler üzerine polis tarafından tespit edildi. Şahsa 4 bin 500 lira idari para cezası uygulandı ve daha önce de aynı suçtan cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

15.08.2023 23:50

İstanbul'da trafikte tehlikeli hareketler sergileyen bir motosikletliye 1 ayda ikinci kez ceza yazıldı

İSTANBUL - İstanbul'da trafikte tehlikeli hareketler sergileyen bir motosikletliye 1 ayda ikinci kez ceza kesildi. Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde tehlikeli hareketler sergileyerek seyreden motosikletli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken 4 bin 500 lira da cezai işlem uygulandı.

Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde trafik güvenliğini tehlikeye sokarak seyreden motosiklet sürücüsü, sosyal medya hesabından o anlarını paylaştı. Görüntüler üzerine çalışma başlatan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsın Mustafa Uncu olduğunu tespit etti. Şüpheli şahsa Karlıbayır Tanyeli Sokak üzerinde rastlayan ekipler, sürücüyü gözaltına aldı. Şahsa 4 bin 500 lira idari para cezası uygulanırken adli işlemlerin yapılabilmesi için Yavuz Selim Polis Merkezi'ne teslim edildi. Öte yandan şahsa daha önce de aynı suçtan cezai işlem uygulandığı 1 ayda toplamda 2 kez ceza kesildiği öğrenildi.

İstanbul\'da Tehlikeli Trafik Hareketleri Yapan Motosiklet Sürücüsüne İkinci Kez Cezai İşlem Uygulandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Tehlikeli Trafik Hareketleri Yapan Motosiklet Sürücüsüne İkinci Kez Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement