Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine 'Şah ve Mat' - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine 'Şah ve Mat'

Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine \'Şah ve Mat\'

Edirne, İstanbul ve Van’da eş zamanlı olarak düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, satranç kutuları içerisine özel olarak preslenmiş toplam 29 kilo 500 gram eroin ele geçirilirken 14 kişi de yakalandı.

13.03.2015 17:55

Edirne, İstanbul ve Van'da eş zamanlı olarak düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, satranç kutuları içerisine özel olarak preslenmiş toplam 29 kilo 500 gram eroin ele geçirilirken 14 kişi de yakalandı.

Edirne'nin Keşan Cumhuriyet Başsavcığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 3 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, İran'da özel olarak yaptırılan satranç kutularının içerisine gizlenmiş 29 kilo 500 gram eroin ele geçirildi.

SATRANÇ KUTULARI İRAN'DA ÖZEL OLARAK HAZIRLANMIŞ

Satranç kutuları içerisine özenle yerleştirilen uyuşturucuları, Avrupa ülkelerine satmayı planlayan 14 kişinin, geçtiğimiz Aralık ayında Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aralıkta Van'da gerçekleştirdiği operasyonla bağlantılı olduğu belirtildi. Söz konusu operasyonda, bir otomobilde 161 kilo 243 gram toz esrar ve 13 kilo 225 gram eroin bulunmuş, araçtaki eski Uzunköprü cumhuriyet savcısı ve eski polis memuru gözaltına alınmıştı.

Van'da yapılan operasyonda M.K., N.Y., M.G. ve Y.İ. isimli şüphelilerde 14 kilo 500 gram eroin elde edildi. İstanbul'da yapılan operasyonda ise K.K., S.T., F.C., B.K., S.Ç., V.A., S.Ç., F.C. ve R.A. ile birlikte 15 kilogram eroin ele geçirildi. Keşan'da yapılan operasyonda da T.S. isimli şüpheli yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine 'Şah ve Mat' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement