Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Güncel

Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde askeri mendireğe çarparak batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları hala devam ediyor. Geminin 12 mürettebatından 5'inin cansız bedenine ulaşıldı ancak kayıp olan 7 mürettebata henüz ulaşılamadı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, AFAD ve diğer ekiplerin arama tarama çalışmaları sürdürülüyor. Ayrıca, batık geminin kaldırma işlemleri ve Pallada isimli başka bir geminin söküm çalışmaları da devam ediyor.

18.01.2024 16:01  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde askeri mendireğe çarparak batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

Kdz. Ereğli ilçesinde geçen 19 Kasım günü fırtına nedeniyle askeri mendireğe çarpan Türk Bayraklı Kafkametler adlı yük gemisi çarptıktan bir süre sonra battı. Geminin 12 mürettebatından 5'inin cansız bedenine ulaşıldı. Aradan geçen 61 günde kayıp 7 mürettebata ulaşılamadı. Ekipler karadan ve denizden arama tarama çalışmalarını sürdürüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, AFAD ve diğer ekiplerinin devam eden çalışmaları liman içinde yoğunlaştı. Öte yandan batık geminin kaldırma işlemleri de enkaz kaldırma firması tarafından sürdürülüyor. Aynı tarihte karaya oturarak ortadan ikiye bölünen Pallada isimli geminin söküm çalışmaları da devam ediyor.

Kafkametler\'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement