Karakol, Anasınıfı Oldu - Son Dakika
Güncel

Karakol, Anasınıfı Oldu

Karakol, Anasınıfı Oldu

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan polis merkezi binası ana sınıfına dönüştürüldü.17 öğrenciyle eğitim-öğretime başlayan ana sınıfındaki nezarethane de oyuncak deposu oldu.

22.09.2011 15:56

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan polis merkezi binası ana sınıfına dönüştürüldü. 17 öğrenciyle eğitim-öğretime başlayan ana sınıfındaki nezarethane de oyuncak deposu oldu.

Merkez Palandöken ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 10 yıldan bu yana 'Yenişehir Polis Merkezi Amirliği' olarak kullanılan bina, Milli Eğitim'e tahsis edildi. Palandöken İlçesi'nde yaptırılan yeni binanın hizmete girmesiyle bir süreden beri boş duran binayı alan Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, buraya üç ana sınıfı yaptırdı. Odalardan biri öğretmenler için düzenlenirken, nezarethane oyuncak ve malzeme deposu oldu. 2011-2012 eğitim öğretim sezonunda kapısını 17 öğrenciyle açan ana sınıfı, minik çocukların eğitim gördükleri ve oyun oynadıkları merkez halini aldı.

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, daha önce polis merkezi binası olarak kullanılan binanın Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini belirtti. Binanın onarımdan sonra Orgeneral Selahattin Demircioğlu İlköğretim Okulu bünyesinde oluşturulan ana sınıfına dönüştürüldüğünü vurgulayan Esmer, okul öncesi eğitimi ilçede yaygınlaştırılacağını bildirdi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karakol, Anasınıfı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement