Kaymakam Kotan Viranşehirlilerle Vedalaştı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Kotan Viranşehirlilerle Vedalaştı

Kaymakam Kotan Viranşehirlilerle Vedalaştı

Kayseri Bünyan Kaymakamlığına atanan Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan düzenlenen veda yemeği programı ile Viranşehirlilere veda etti.

26.09.2014 11:23

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle görev yeri değiştirilen Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'a kaymakamlık personeli, daire amir ve müdürleri ile bürokratlar tarafından Mardin yolu üzerindeki bir otelde veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Tabur Komutanı Yarbay Veli Hakan Değer, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, İlçe Tarım Müdürü Sıraç Yolcu, Devlet hastanesi yöneticisi Dr. Sedat Saylır, Harran Üniversitesi Viranşehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof Dr. Halit Oğuz, Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Kanaat önderleri ve çok sayıda davetli katıldı.

SON ÜÇ YILDA YAPILANLAR ANLATILDI

Veda yemeğinde konuklarla tek tek tokalaşan Kaymakam Kotan, davetlilerden haklarını helal etmelerini istedi. Burada konuşan Kotan, zor bir ilçede 3 yıldır görev yaptığını ve alnının akı ile müsterih bir şekilde ayrılacağını söyledi. Görev süresi boyunca görev icabı bazen dik durmak, bazen prensipli davranmak ve bazen de iyi-kötü adam rolünü oynamak gerektiğine dikkat çeken Kotan, makamın sorumluğunu yerine getirmek gerektiğini belirtti. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun insanları asla ayırıp kayırmadığını ifade eden Kotan, devletin adil, herkese gülen, herkese eşit bütün vatandaşlarına aynı mesafede olması gereken davranışı ve duruşunu makamına yansıtmaya çalıştığını söyledi. Kotan, "Çünkü bizde devlet-i ebed müddet fikriyatı var. Bizim ruhumuza işlemiş bu. Biz sonsuz devlet fikriyatına inanıyoruz. Günü birlik değil yüz yılları düşünerek ve bu fikriyat içerisinde bir yönetim sergiliyoruz" dedi. Son 3 yılda İlçeye yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Kotan, özellikle okullaşmada 2011 yılını son 3 yılda katladıklarını belirterek, 2011 yılında var olan 1000 dersliğe 713 dersliğin daha eklendiğini kaydetti. Konuşmasının sonunda ilçeye yapılan yatırımlarda emeği geçen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'e teşekkür eden Kotan, davetlilere teşekkür edip, haklarını helal etmelerini istedi. Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan'ın konuşmasından sonra birer konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Belediye Başkanı Emrullah Cin, Tabur Komutanı Yarbay Veli Hakan Değer ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Kaplan, ilçeye yaptığı hizmetlerinden dolayı Kotan'a teşekkür edip, yeni görev yerinde başarılar diledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kaymakam Kotan Viranşehirlilerle Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement