Kaza Şehidi Polis Memuru Kayseri'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kaza Şehidi Polis Memuru Kayseri'de Toprağa Verildi

Kaza Şehidi Polis Memuru Kayseri\'de Toprağa Verildi

İSTANBUL Bayrampaşa'daki kazada şehit olan 2 polis memurundan 21 yaşındaki Ertuğrul Taciroğulları'nın cenazesi, memleketi Kayseri'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

24.07.2017 13:54

İSTANBUL Bayrampaşa'daki kazada şehit olan 2 polis memurundan 21 yaşındaki Ertuğrul Taciroğulları'nın cenazesi, memleketi Kayseri'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Polis memuru Ertuğrul Taciroğulları'nın cenazesi, dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından gece Kayseri'ye getirildi. Bugün sabah şehit polis memuru Ertuğrul Taciroğulları'nın cenazesi ilk olarak helallik için merkez Kocasinan İlçesi Beyazşehir Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Burada, şehit Taciroğulları için dua edildi ve hellalik alındı. Şehidin annesi Hatice, babası Mansur ve kardeşleri gözyaşı döktü. Hatice Taciroğulları, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öpüp, "Ben şehit annesiyim. Yavrum, kuzum" diyerek ağladı.

Daha sonra  şehit polisin cenazesi cenaze namazının kılınması için Seyyid Burhanettin (Kalemkırdı) Camisi'ne götürüldü. Şehit annesi Hatice Taciroğulları, burada kendisini teselli etmek isteyen kadın polislere, "Ağlamayın. Ben şehit annesiyim. Allah onu bizden çok sevdi, yanına aldı. Siz de ağlamayın" dedi. Baba Mansur Taciroğulları da cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

CENAZE NAMAZINI MÜFTÜ GÜVEN KILDIRDI

Şehit Polis Memuru Ertuğrul Taciroğlu için, Kalemkırdı Camisi'nde öğle namazının ardından, Müftü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazına, Vali Vekili Baha Başçelik, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular katıldı. Cenazeye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Ankara ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü çelenk gönderdi. Cenaze namazının ardından şehit polisin cenazesi Asri Mezarlık'taki Polis Şehitliği'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Şehidi Polis Memuru Kayseri'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement