Kılıçdaroğlu Ankara'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Ankara'ya Gitti

Kılıçdaroğlu Ankara\'ya Gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, karayolu ile Şanlıurfa'ya döndü ve GAP Havaalanı'ndan Ankara'ya gitti.

17.04.2011 23:01

Gaziantep'te motoruna kuş giren uçağının havalanamaması üzerine İstanbul'a gidemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, karayolu ile Şanlıurfa'ya döndü ve GAP Havaalanı'ndan Ankara'ya gitti. Kılıçdaroğlu havaalanında Savcı İlhan Cihaner'in aday gösterilmesine ilişkin yöneltilen soruları, "İlhan Cihaner milletvekili adayımızdır. Fazla yoruma gerek yok. Umarım başarılı olur, parlamentoya girer" sözleriyle cevaplandırdı.

Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde geldiği Şanlıurfa'da, çeşitli temaslarda bulunup, Kısas Beldesi'nde düzenlenen aşure şenliğine katıldıktan sonra Gaziantep'e gitti. Gaziantep Havaalanı'ndan İstanbul'a gidecek olan Kılıçdaroğlu'nu taşıyacak uçağın motoruna kuş girdiği saptanınca, uçuş iptal edildi. Yaşanan bu gelişme üzerine İstanbul'a gidemeyen Kılıçdaroğlu, karayolu ile yeniden Şanlıurfa'ya geldi ve GAP Havaalanı'ndan Ankara'ya gitti. Beraberinde CHP Şanlıurfa İl Başkanı Vedat Melik ve partili yöneticiler ile havaalanına gelen Kılıçdaroğlu, uçuş öncesi VIP salonunda beklerken gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Gaziantep'ten İstanbul'a gitmek istediğini ancak arıza çıkınca yeniden Şanlıurfa'ya geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Urfalılar bizi çok sevdi ve biz yeniden buraya döndük. Uçakta yaşanan arıza nedeniyle buradayız ve İstanbul'daki programımızı iptal ederek Ankara'ya gidiyoruz" dedi.

Gazetecilerin gündeme ilişkin konulardaki sorularını "Çok yorgunum" diyerek kabul etmeyen Kılıçdaroğlu, Savcı İlhan Cihaner'in adaylığına ilişkin ısrarlı sorular üzerine, "İlhan Cihaner bizim milletvekili adayımızdır. Fazla yoruma gerek yok. Umarım başarılı olur, parlamentoya girer" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, bir süre bekledikten sonra saat 20. 55'te havalanan THY'nin tarifeli uçağı ile Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Ankara'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement