Kırklareli - Mhp'li Bölükbaşı: Başbakan Suçüstü Yakalanmıştır - Son Dakika
Güncel

Kırklareli - Mhp'li Bölükbaşı: Başbakan Suçüstü Yakalanmıştır

Kırklareli - Mhp\'li Bölükbaşı: Başbakan Suçüstü Yakalanmıştır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, "başbakan Suçüstü Yakalanmıştır. İmralı Canisi ile Kol Koladır. Nasıl Habur Rezaletini Birlikte Planladır, Nasıl Açılımda Yol Arkadaşlığı Yaptılar, Şimdi de Anayasa Değişikliği Sürecinde Bu Yol Arkadaşlığını Sürdürmek İçin Bir Pazarlık Süreci İçine Girmişlerdir" Dedi.

23.08.2010 14:55

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, "Başbakan suçüstü yakalanmıştır. İmralı canisi ile kol koladır. Nasıl Habur rezaletini birlikte planladır, nasıl açılımda yol arkadaşlığı yaptılar, şimdi de Anayasa değişikliği sürecinde bu yol arkadaşlığını sürdürmek için bir pazarlık süreci içine girmişlerdir" dedi.

MHP Kırklareli İl Teşkilatı'nın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Eğitim ve Kültür Salonu'nda verdiği iftara MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu, Edirne İl Başkanı Gürsel Şimşek, Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral, Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaş, ilçe ve belde teşkilat başkanları ve 1200'e yakın partili katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Bölükbaşı, hükümete yüklendi. Son 8 yılın sonunda, kavga eden, milli ve manevi değerleri çatışma aracı haline gelmiş, etnik meselede kutuplaşmanın tahrik edildiği, ahlaki yozlaşmanın her alanda derinleştiği bir Türkiye manzarası ortaya çıktığını iddia etti. Bölükbaşı, "Karanlık Türkiye'nin mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan, 8 yılın sonunda Türk milletinin karşısına bir anayasa değişikliği paketi ile, daha fazla demokrasi, daha fazla hukuk ve daha fazla özgürlük gibi sahte sloganlarla çıktı" dedi.

Referandum paketi içinde Başbakan Erdoğan'ın iki gizli amacı olduğunu savunan Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"Başbakan'ın iki amacından biri olan geçtiğimiz yıl başlattığı PKK açılımını ilerletmek ve ileride atacağı adımların önünü açmak ve anayasal alt yapısını hazırlamaktır. Bunu Türk milletinden gizlemektedir. İkinci amacı ise yolsuzlukla ilgilidir. Başbakan ve arkadaşları AKP döneminde yapılan yolsuzlukların, hırsızlıkların, soygun ve vurgunların Türk adaleti önünde vermekten kaçmak istemektedirler. Geçen yıl Kuzey Irak sınırı olan Habur'da Türkiye giriş yapan PKK örgütü üyeleri için 19 Ekim'de Başbakan'ın yürüttüğü pazarlıklar sonunda bir grup terörist Türkiye'ye giriş yapmıştır. Bu teröristlerin ellerinde PKK nın paçavraları, devlete meydan okuyan gövde gösterileri ile Türkiye'ye girmiş ve sınır kapısındaki teröristlerin sorgulanacağı binalardaki Türk bayrakları ve Atatürk resimleri teröristler tepki gösterir diye alelacele indirilmiş ve dışarı çıkarılmıştır."

2 gün önce Kandil'deki çete reislerinin AK Parti hükümetinin 'İmralı canisi' (Abdullah Öcalan) ile yürüttüğü pazarlıklardan sonra ateşkes ilan ettiğini açıkladığını söyleyen Bölükbaşı, şunları söyledi:

"Referandumu göstermelik olarak boykot eden BDP'nin de pazarlık süreci için de 'Evet' denmesi için Başbakan'la görüşmeler yaptığını açıkladılar. Bu durumda Başbakan suçüstü yakalanmıştır. İmralı canisi ile kol koladır. Nasıl Habur rezaletini birlikte planladır, nasıl PKK açılımında yol arkadaşlığı yaptılar, şimdi de Anayasa değişikliği sürecinde bu yol arkadaşlığını sürdürmek için bir pazarlık süreci içine girmişlerdir."

Konuşmasının ardından Bölükbaşı bir süre partililerle sohbet etti, ardından ise karayolus ile İstanbul'a gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli - Mhp'li Bölükbaşı: Başbakan Suçüstü Yakalanmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement