Kızlarımız Avrupa Şampiyonasında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kızlarımız Avrupa Şampiyonasında

Kızlarımız Avrupa Şampiyonasında
08.02.2012 10:12

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un üç başarılı karatecisi milli takımla birlikte Avrupa Şampiyonasında tatamiye çıkacak.

10-12 Şubat tarihleri arasında Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de yapılacak olan Avrupa Karate Şampiyonası için millilerimiz Bakü'ye gitti. Ay yıldızlı kafilede mavi beyazlı kulüpten üç sporcu yer alıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı karatecileri Bahar Erşeker,Asunur Yıldırımer ve Umay Tokcan Bursa'da yapılan Türkiye Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında derece yaparak milli takıma seçilmişti. Başarılı karateciler uzun bir süredir ikinci etap kamp çalışmaları nedeniyle Antalya'da sıkı bir hazırlık dönemi geçirdi.

Başkan Başarı Diledi

Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Şampiyonasında 60 kiloda Bahar Erşeker,53 kiloda Asunur Yıldırımer ve 47 kiloda Umay Tokcan milli forma altında tatamiye çıkacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un alt yapısından yetişen başarılı Karatecilerin Avrupa şampiyonasında dereceyle dönmesi bekleniyor.Şampiyona öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu karatecilere başarı dileyerek, şampiyonadan dereceyle döneceklerine inandığını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızlarımız Avrupa Şampiyonasında - Son Dakika


Advertisement