Deodorant kutusu bomba gibi patladı, evde yangın çıktı: 3 kişi yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Deodorant kutusu bomba gibi patladı, evde yangın çıktı: 3 kişi yaralandı

İstanbul Küçükçekmece’de otizmli bir çocuğun elinde patlayan deodorant kutusu faciaya yol açıyordu. Patlamanın hemen ardından yükselen alevlerin tüm daireyi kapladığı yangında 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.

İstanbul Küçükçekmece’de 4 katlı binanın giriş katındaki dairede, otizmli bir çocuğun elindeki deodorant kutusunun patlaması sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede sardığı evde bulunan 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.

PATLAMANIN ARDINDAN ALEVLER YÜKSELDİ

Yangın, saat 14.30 sıralarında Atatürk Mahallesi Erdem Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte yaşayan çocuğun elindeki deodorant kutusu henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı.

Deodorant kutusu bomba gibi patladı, evde yangın çıktı: 3 kişi yaralandı

Patlamanın ardından dairede yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Deodorant kutusu bomba gibi patladı, evde yangın çıktı: 3 kişi yaralandı

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, olay sırasında yaralanan çocuk, kardeşi ve annesinin ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Deodorant kutusu bomba gibi patladı, evde yangın çıktı: 3 kişi yaralandı

Yangının çıkışına ve deodorant kutusunun patlama nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deodorant kutusu bomba gibi patladı, evde yangın çıktı: 3 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement