LG Electronics'in Yeni Mağazası Cevahir AVM'de Açıldı! - Son Dakika
Güncel

LG Electronics'in Yeni Mağazası Cevahir AVM'de Açıldı!

LG Electronics\'in Yeni Mağazası Cevahir AVM\'de Açıldı!

LG Electronics, mağazalarına İstanbul Cevahir AVM'yi de ekledi.

26.06.2013 09:56

Türkiye'deki bayi sayısını hızla artıran LG Electronics, 64. mağazasını İstanbul Cevahir AVM'de açtı. Anadolu'nun birçok iline yayılan LG bayileri, İstanbul'da hızını artırdı.

LG Electronics bu yılın başından itibaren Türkiye çapındaki bayilerine Van, Diyarbakır, Aydın, Mersin, Erzincan, Adıyaman, Şanlıurfa, Kırıkkale ve Rize gibi yerleri ekledi. 2013 yılı boyunca şirket yeni mağazalarını açmaya devam edecek.

LG Electronics olarak Türkiye'deki teknoloji meraklılarına en yeni ürünlerini ulaştırmaya büyük önem verdiklerini belirten LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya ve Bayi Destek Direktörü Sehyun Yang, yeni mağazalarıyla bu hedeflerini hayata geçirdiklerini ifade etti. İstanbul'da var olan mağazalarına da yenilerini eklediklerini vurgulayan Yang, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni mağazalarımızda ev elektroniğinden beyaz eşyaya, cep telefonundan klimaya kadar kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak geniş bir ürün yelpazesini tüketicilerle buluşturacağız. Anadolu şehir ve ilçelerinde yayılma stratejimiz İstanbul için de geçerli. İstanbul'un büyük ve kalabalık bir şehir olduğundan yola çıkarak uzak noktalara kadar ulaşabilme gerekliliğini duyuyoruz. Bu bağlamda İstanbul içinde yeni mağazaları bir bir faaliyete geçireceğiz."

LG Electronics'in üç büyük il dışında Anadolu'da 25'ten fazla şehirde mağazaları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LG Electronics'in Yeni Mağazası Cevahir AVM'de Açıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement