Manavgat Ek İremsu Bebek Dayak Kurbanı İddiası - Son Dakika
Güncel

Manavgat Ek İremsu Bebek Dayak Kurbanı İddiası

Manavgat Ek İremsu Bebek Dayak Kurbanı İddiası

*- Hatay'da 1.5 Yıl Önce Eşinden Boşanan 27 Yaşındaki Sedat Gümüş, Hafta Sonları Görebildiği Kızı 2 Yaşındaki İremsu'yu 1.5 Ay Önce Gizlice Antalya'ya Getirdi.

21.03.2011 16:30

*- HATAY'da 1.5 yıl önce eşinden boşanan 27 yaşındaki Sedat Gümüş, hafta sonları görebildiği kızı 2 yaşındaki İremsu'yu 1.5 ay önce gizlice Antalya'ya getirdi.

*- Bu sürede Hatay- Antalya arasında mevsimlik işçi getirip götüren Sedat Gümüş, Manavgat'ta tanıdığı bir ailenin yanına bıraktığı kızının ölüm haberiyle yıkıldı.

*- Sedat Gümüş, kızını darp ederek öldürdükleri iddiasıyla bakıcı aile hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hatay Samandağ'da oturan Sedat ve Özlem Gümüş çifti, yaklaşık 1.5 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Hakim, çiftin 2 yaşındaki kızı İremsu'nun annesiyle kalmasına, babasının hafta sonları görmesine karar verdi. Antalya Sebze Hali'ne mevsimlik işçi getiren baba Sedat Gümüş, yaklaşık 1.5 ay önce kimseye haber vermeden kızını da yanına alarak Hatay'dan gizlice Antalya'ya geldi. Manavgat'ta oturan ve daha önceden tanıdığı Hilmi ve eşi Hasibe S.'den kızına bakmalarını isteyen Sedat Gümüş, bu sürede hafta sonları kızını görmeye gitti, diğer günler de Hatay- Antalya arasında mevsimlik işçi getirip götürmeyi sürdürdü.

'DOKTOR ARAYINCA ŞOK OLDUM'

Son olarak geçen 13 Mart'ta kızını görmeye giden Sedat Gümüş, 15 Mart'ta Manavgat Devlet Hastanesi'nden gelen 'Kızınızın durumu çok ağır' telefonu ile neye uğradığını şaşırdı. Kızının 4 gün sonra hastanede yaşamını yitirdiğini söyleyen Sedat Gümüş, şöyle dedi:

"Kızımı daha önceden tanıdığım, kendilerinin de 2 yaşında kızları olan Hilmi S. ve eşinin yanına bırakmıştım. Hastaneden gelen telefonla yıkıldım. Manavgat Devlet Hastanesi'ne gittiğimde kızımın kulak arkalarında morluklar, kafasının ön ve arka kısmında büyük morluklar, ayrıca vücudunun her yerinde de bariz darp izleri gördüm. 19 Mart'ta kızımın öldüğü haberini aldım. Daha sonra kızımın cenazesi otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Görüştüğüm doktorlar çocuğun dayak yemesi yüzünden bu hale geldiğini söyledi. Hilmi ve Hasibe S. çifti hakkında kızımı darp ederek öldürdükleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundum."

Haberi duyar duymaz Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Morgu'na gelen anne 30 yaşındaki Özlem Turunç ise gözyaşlarına boğuldu. "2 yaşındaki kızdan ne istediniz" diye feryat eden Özlem Turunç, "Bunu yapan insan olamaz. Kızım benim gözbebeğimdi, ona nasıl kıydınız" diyerek ağladı.

Minik bebeğin yaşamını yitirmesi üzerine Manavgat'ta gözaltına alınan Hasibe S., jandarmadaki ifadesinde çocuğun banyoda kayarak düştüğünü iddia etti. İfadesinin ardından Manavgat Adliyesi'ne sevk edilen Hasibe S., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

---

S.: Sertkol

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat Ek İremsu Bebek Dayak Kurbanı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement