Kürt Kızların Peşmerge Sevgisi - Son Dakika
Güncel

Kürt Kızların Peşmerge Sevgisi

Peşmerge konvoyunun Mardin'den geçişi sırasında halk sevgi gösterilerinde bulunurken, bazı gençlerin araçların üstüne tırmanarak peşmergeyle poz vermesi dikkat çekti.

30.10.2014 16:36  Güncelleme: 17:02

Kuzey Irak'tan hava ve kara yoluyla iki koldan Türkiye'ye giren yaklaşık 150 kişilik Peşmerge güçleri, ağır silahlarıyla birlikte Şanlıurfa'ya ulaştı. İki Peşmerge grubu Suruç'ta bir araya geldi.

6 SAATLİK YOL 16 SAAT SÜRDÜ

Habur'dan Şırnak'a giriş yapan Peşmerge konvoyu, 6 saatlik Habur-Suruç yolunu 16 saatte kat etti. İlk olarak bu sabah peşmerge yetkililerinden oluşan 10 kişilik bir grup Kobani'ye geçti. Peşmerge yetkililerinin, YPG yetkilileriyle görüşeceği kaydedildi. Bu görüşmede Peşmerge'nin girişi ve silahların sevki netleştirilecek.

DAVULLU ZURNALI GEÇİŞ

Öte yandan Peşmergelerin geçişi şova dönüştürüldü. Peşmerge konvoyu Habur Sınır Kapısı'ndaki işlemlerin tamamlanmasından sonra saat 05.45 sıralarında Türkiye'ye girdi. Yaklaşık 150 kişilik grup, peşmergeleri ellerinde Kürt bayraklarıyla sevgi gösterileriyle karşıladı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDEYDİ

Konvoy, polisin sıkı güvenlik önlemleri altında Şanlıurfa'ya doğru hareket etti. Konvoy, Şırnak'ın Silopi ilçesi içine girmeden tamamlanmayan çevreyolu güzergahından geçiş yaptı. Peşmerge konvoyu, İpekyolu üzerinden Şırnak'ın Silopi, Cizre, Mardin Nusaybin, Kızıltepe ilçelerinden geçerek Şanlıurfa'ya ilerledi.

Kovnoyun Mardin'den geçişi sırasında halkın yoğun ilgi gösterirken bazı genç kızların araçlara tırmanarak peşmergelerle poz vermesi dikkat çekti.



Kürt Kızların Peşmerge Sevgisi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kürt Kızların Peşmerge Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (63)

  • GÜLÜYORUM: Allah belanızı versin gerizekalılar. . . Çok komiksiniz 108 36 Yanıtla
  • SERDR: burda adam yok mu 130 13 Yanıtla
  • tc: kırolar 96 20 Yanıtla
    kenan kaplan: SERDR bi adam sensin zaten 0 0
  • kürt kızı: kürt kızları gibisi yok bikere kürt kızları giyiniyo türk . . . . . . . . . . . . . gibi çıplak gezmiyo her beji keço kırdooo sizden güzeli yok böyle dewam 19 57 Yanıtla
  • koo: bunların TC kimliklerini elinden aldın, bu güne kadar ödenmemiş faturaları icraya verin. bunlarıda sınır dışı edin. istedikleri yerde yaşasınlar. Türk askerinin konvoyuna böyle sevgi besledilermi acaba ????? 54 21 Yanıtla
  • kekowa: Asil peşmergenin geçişini gördük. Zafer halayı yakındır. 11 52 Yanıtla
  • dilan: kendi erkelerimiz varken kizlarimiz tirkolara bakacak degil ya türkten erkek olmaz. . . . . 10 47 Yanıtla
  • eski akp'li: Ben Bundan sonra Mhp'liyim. Kahrolsun akp artık yeter ülkeyi böldürtmüyeceğiz. 39 15 Yanıtla
  • Yüksel: SONUÇ: Bunlarda YPG VE PKK gibi kobani'ye giderler getirdikleri mühimmatları ışıd'e bırakıp türkiye' ye kaçarlar. 42 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement