Mersin İdmanyurdu'na Romen Forvet - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'na Romen Forvet

Mersin İdmanyurdu\'na Romen Forvet

Bank Asya 1'nci Lig Takımlarından Mersin İdmanyurdu Dış Transferde Geçtiğimiz Sezon Romanya'nın Politecnica İaşi Takımında Forma Giyen Forvet Vlad Alin Bujor ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

27.08.2010 19:00

Bank Asya 1'nci Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu dış transferde geçtiğimiz sezon Romanya'nın Politecnica İaşi takımında forma giyen forvet Vlad Alin Bujor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Romanya Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen 21 yaşındaki Vlad Alin Bujor'un kulüp binasında yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık katıldı.

Romanyalı oyuncunun yeni sezonda takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Kulüp Başkanı Kahramanlı, "Bu sezon çok uyumlu bir çalışmayla iyi transferler yaptık. Son transferimiz olan Bujor'unda takıma çok şey katacağına inanıyoruz. Kendisini uzun süredir takip ediyoruz. Ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi yapamamıştık. Romanya'da forma giydiği takımın ligden çekilmesi sonucunda transferi gerçekleştirdik. Bizim hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Romen futbolcu Bujor ise Mersin İdmanyurdu'nun Türkiye'deki önemli takımlar arasında yer aldığını, bu nedenle Mersin'e gelme kararı aldığını belirterek şunları söyledi: "Burası kariyerim için çok önemli olacak. Süper Lig'e çıkma iddiasında olan yeni takımımda, bu hayalin gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım ve hep birlikte Mersin'in Süper Lig özlemini dindireceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'na Romen Forvet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement