Muş'ta kaybolan kadının 8'inci günde cansız bedeni bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muş'ta kaybolan kadının 8'inci günde cansız bedeni bulundu

27.05.2026 16:07

Muş'ta tahta köprüden geçerken çaya düşüp akıntıya kapılan 9 çocuk annesi Gülsima Yıldız'ın cansız bedeni, 8 gün süren arama çalışmalarının ardından bulundu.

Merkeze bağlı Cevizlidere köyünde 20 Mayıs günü Gülsima Yıldız, tahta köprüden karşıya geçerken çaya düşerek akıntıya kapıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, Gülsima Yıldız için arama çalışması başlattı.

60 KİLOMETRELİK ALANDA ARANDI

Çalışmalara, AFAD, Muş ve Van İl Jandarma Komutanlıkları su altı arama kurtarma timleri ile İl Özel İdaresi'nden toplam 150 personel katıldı. Yaklaşık 60 kilometrelik alanda sürdürülen arama çalışmalarında 1 insansız hava aracı ve 6 dron kullanıldı.

Muş'ta kaybolan kadının 8'inci günde cansız bedeni bulundu

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bugün Balcılar köyü Dereiçi mezrası yakınlarında düştüğü noktadan yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta Çoban Deresi üzerindeki köprünün alt kısmında demir ve kütüklere takılı Yıldız'ın cansız bedeni bulundu.

Muş'ta kaybolan kadının 8'inci günde cansız bedeni bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'ta kaybolan kadının 8'inci günde cansız bedeni bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ne Pa Ne Pa:
    rabbim rahmetiyle muamele eylesin 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement