Naci Görür'den Kastamonu depremi sonrası dikkat çeken açıklama: KAF büyük ölçüde kırılmış - Son Dakika
Güncel

Naci Görür'den Kastamonu depremi sonrası dikkat çeken açıklama: KAF büyük ölçüde kırılmış

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem şehirde büyük korku yaratırken, vatandaşların geceyi sokakta geçirdiği depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat bir paylaşım geldi. Görür, "Arkadaşlar, Kastamonu Kızıleller/İhsangazi'de 4,2 deprem oldu. Deprem KAF zonunda, o yörelerde KAF büyük ölçüde kırılmış ve enerji boşaltmış olduğu için telaş yok, sevgiyle" ifadelerini kullandı.

02.04.2023 10:15  Güncelleme: 10:27

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde, saat 00.24'de, 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 11.83 kilometre derinliğinde yaşandı.

NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Depremin ardından il merkezinde panik yaşayan vatandaşlar soluğu dışarıda alırken, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den Kastamonu'da meydana gelen depreme ilişkin açıklama geldi.

"TELAŞ YOK, SEVGİYLE"

"Telaş yok" diyen Prof. Dr. Görür Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Arkadaşlar, Kastamonu Kızıleller/İhsangazi'de 4,2 deprem oldu. Deprem KAF zonunda, o yörelerde KAF büyük ölçüde kırılmış ve enerji boşaltmış olduğu için telaş yok, sevgiyle."

Naci Görür'den Kastamonu depremi sonrası dikkat çeken açıklama: Büyük ölçüde kırılmış
Naci Görür\'den Kastamonu depremi sonrası dikkat çeken açıklama: KAF büyük ölçüde kırılmış

Son Dakika Güncel Naci Görür'den Kastamonu depremi sonrası dikkat çeken açıklama: KAF büyük ölçüde kırılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BAŞBUĞ SUAT: ne oldu o abd gemisine zonguldakta demirlemişti 30 7 Yanıtla

Advertisement