Nazım Subaşı Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Nazım Subaşı Seçim Sonuçları

Nazım Subaşı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Sivas Altınyayla belediye başkan adayı olan Nazım Subaşı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:07

31 Mart seçimlerinde MHP Sivas Altınyayla belediye başkan adayı olan Nazım Subaşı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Altınyayla ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Nazım Subaşı isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Sivas Altınyayla adayı Nazım Subaşı kimdir? MHP Sivas Altınyayla adayı Nazım Subaşı yüzde kaç oy aldı?

Nazım Subaşı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Sivas Altınyayla belediye başkan adayı olarak gösterilen Nazım Subaşı Altınyayla ilçesinde % 45,94 oranında oy almıştır. Altınyayla ilçesinde % 45,94 oranında oy olan Nazım Subaşı adlı MHP adayı toplamda 1.290 adet oy sayısına ulaştı.

Nazım Subaşı Kimdir?

Nazım Subaşı Seçim Sonuçları

Nazım Subaşı, 1965 yılında Altınyayla'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Altınyayla'da tamamladı. 1988 yılında Balıkesir polis okulunu kazanan Subaşı, 1989 yılında İstanbul'da göreve başlayıp, 2014 yılında emekli olmuştur. Subaşı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sivas Altınyayla ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Nazım Subaşı Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement