Öğrenciler Semada Buluştu - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Semada Buluştu

Öğrenciler Semada Buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi, YURTKUR'a bağlı yurtlarda kalan öğrencileri sema programında bir araya getirdi.

01.11.2011 13:31

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, üniversite öğrencilerine Gençlik Merkezleri, Hanımlar Lokalleri ve Gençlik Meclisi ile hizmet ettiklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi ve YURTKUR Bölge Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Konya'daki yurtlarda kalan öğrenciler sema programında bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, YURKTUR Bölge Müdürü Osman Yaşar Acet, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve Gençlik Merkezi üyeleri ile YURTKUR'a bağlı yurtlarda kalan öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, üniversite öğrencilerine Gençlik Merkezleri, Hanımlar Lokalleri ve Gençlik Meclisi ile hizmet ettiklerini söyledi. Hiçbir ayrım yapmadan tüm öğrenci topluluklarına destek olmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Akyürek, "Öğrenci toplulukları ile birlikte olmak önce bize kazanç sağlıyor. Farklı düşünceler ortaya konuluyor. En iyi gençler görür. Gençlere sorumluluk vermek gerekiyor. Şehrimizin bir unsuru olarak sizlerin de şehrimize katkıda bulunmanızı arzu ediyoruz" dedi.

Başkan Akyürek, tüm öğrencileri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi'nin organizesi ile Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek istişare toplantılarına davet etti.

Konuşmanın ardından öğrenciler Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e çiçek takdim etti.

Öğrenciler, daha sonra gerçekleştirilen sema programını büyük bir ilgiyle izledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından programın sonunda katılımcılara bal şerbeti ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenciler Semada Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement