Aksaray'da aşırı alkollü bir şahıs, yolda yürüyen bir polisi darp etti. Olay üzerine kaçmaya başlayan şahıs, yakalanacağını anlayınca kendisini kesmeye başladı. Bu sırada, şahsın kolundaki eski kesik izleri de dikkat çekti. Şahıs zor kullanılarak gözaltına alındı. Zanlının olay yerine gelen arkadaşı da polise mukavemet edince, gözaltına alındı.
Polis memuru Lütfü T. kendisi gibi polis olan arkadaşı İsmail E. (23) ile birlikte yolda yürüyordu. Karşıdan gelen ve aşırı alkollü olan Bilal T. (22), polis memuru Lütfü T.'ye yumruk attı. Polis memuru neye uğradığını şaşırırken Bilal T. olay yerinden kaçmaya başladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine takviye ekip sevk edilirken, bir süre devam eden kovalamaca sonucu şüpheli park içerisinde kıstırıldı. Elindeki bıçakla polislerin müdahalesine izin vermeyen Bilal T. kendisini yaralamaya başladı. Birçok yerini bıçakla kesen Bilal T.'yi ikna etmeye çalışan polis ekipleri, şahsı ikna edemeyince zor kullanarak şahsı gözaltına aldı.

Bu sırada olay yerine gelen Bilal T.'nin arkadaşı alkollü olan Furkan Ü. (20) de polis ekiplerine mukavemet etti. Bunun üzerine Furkan Ü. de gözaltına alındı. Şüpheliler Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yumrukla yaralanan polis memuru Lütfü T. ise hastanede tedavi edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Son Dakika › Güncel › Alkollü şahıs önce polisi darp etti, ardından kendisini kesti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.