Osmangazi’den Emek’e Örnek Park - Son Dakika
Güncel

Osmangazi’den Emek’e Örnek Park

Osmangazi’den Emek’e Örnek Park

Osmangazi Belediyesi, Emek Adnan Menderes Mahallesi'nde Yapımı Tamamlanan Çocuk Parkı, Spor Alanları Ve Kafeteryadan Oluşan Dev Kompleksi Hizmete Açtı.

31.05.2011 18:11

Osmangazi belediyesi, emek adnan menderes mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkı, spor alanları ve kafeteryadan oluşan dev kompleksi hizmete açtı.

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yüksek yoğunluklu mahallerine nefes aldıracak park çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İki yıl içinde 41 parkı hizmete açan Osmangazi Belediyesi, Emek Adnan Menderes Mahallesi'ne örnek park olarak gösterilen önemli bir sosyal donatı alanı kazandırdı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, Yunanistan Drama Belediye Başkanı Kyriakos Grigoriou, Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Ali Ömeroğlu, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı. Osmangazi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisiyle renklenen törene vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

41 Kere Maşallah

Törende "Seçimlere değil, gelecek nesillere yatırım yapıyoruz" diyerek sözlerine başlayan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak ilçenin dört bir yanına hizmet götürdüklerine dikkati çekti.

İki yılda 41'inci parkı Emek'e kazandırdıklarını söyleyen Başkan Dündar "Özellikle sıkışık mahallerde bu tarz sosyal donatı alanlarına öncelik veriyoruz. Emek'e yaptığımız bu parkla birlikte ilçe genelinde iki yılda 41 parkı hizmete açmış olduk, Osmangazi bu hizmetleriyle 41 kere maşallah dedirtiyor" dedi.

Sadece Park Değil

Modern yapısıyla, park anlayışına yeni bir boyut kazandıran parkın, sadece çocuk oyun alanlarından oluşmadığına dikkati çeken Başkan Dündar, "2 bin 500 metrekare alanı kapsayan parkımızda, mini futbol sahası, kafeterya, basketbol sahası, çocuk parkı, 200 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru, fitness alanları, havuz ve havuz çevresinde oturma yerleri yer alıyor" dedi.

Bölgeye nefes aldıran parkın vatandaşların sosyal yaşamına renk katacağını söyleyen Dündar, Emek bölgesindeki hizmetlerin bununla sınırlı kalmayacağını vurguladı.

Yeni Yatırımlar Yolda

Önümüzdeki günlerde Turgut Özal Caddesi'nde Mehmet Akif Ersoy Parkı'nın da açılışını yapacaklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, "Bu tarz çalışmalarla sadece Türkiye'deki değil dünyadaki belediyelere örnek oluyoruz" diye konuştu.

Açılış törenin ardından parkta oynayan çocuklara fidan dağıtan Başkan Dündar, Drama Belediye Başkanı Kyriakos Grigoriou ile birlikte fitness aletlerini denemeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi’den Emek’e Örnek Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement