Pandemide dışarı çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçları belediyeden - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pandemide dışarı çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçları belediyeden

25.04.2021 11:34  Güncelleme: 15:26

Pandemide dışarı çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçları belediyeden Sağlık, yemek, giyinme ve temizlik gibi tüm ihtiyaçlar karşılanıyor Şanlıurfa'da, pandemi dolayısıyla dışarıya çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Pandemide dışarı çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçları belediyeden

Sağlık, yemek, giyinme ve temizlik gibi tüm ihtiyaçlar karşılanıyor

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da, pandemi dolayısıyla dışarıya çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Yemek, sağlık, temizlik ve giyinme gibi tüm ihtiyaçları karşılanan yaşlılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Pandemi sürecinde korona virüse karşı çalışma yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, süreçten olumsuz etkilenen dezavantajlı yaşlıların yanında olmaya devam ediyor. Kentte dezavantajlı yaşlıların yemek, sağlık, temizlik ve giyinme gibi tüm ihtiyaçlarını sosyal yardım ekipleri ile karşılayan belediye, her kesimden vatandaşın takdirini kazanıyor. Mahalle mahalle gezen ekipler, pandemi nedeniyle Ramazan ayında dışarı çıkamayan 65 yaş üstü yaşlıların hijyen paketini teslim ettikten sonra ateş ve tansiyonlarını ölçüyor. Daha sonra iftariyeliklerini teslim eden ekipler, kısa bir sohbetin ardından evden ayrılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Yılardır belediyenin kendilerine baktığını belirten 78 yaşındaki Naime Ay, "Tam 6 yıldır bana bakıyorlar. Adeta belediyenin bir evladıymışım gibi bana bakıyorlar. Daha önceleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Engelliler Koordinasyon Merkezine eğitim ve sosyal aktiviteler için gidiyordum. Yeşeren Çınarlar Projesi kapsamında sürekli orada aktivitelere katılıyorduk. Yades'in kapanmasıyla artık evde oturuyoruz. Herhangi bir yere gidemiyorum. Bize şimdi de evlerimizde bakıyorlar. Bize bu imkanları sunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve ekibine teşekkür ederim. Yemeğimizi yolluyorlar, sağlığımızı sürekli kontrol ediyorlar. Bize her konuda yardımcı oluyorlar. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pandemide dışarı çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçları belediyeden - Son Dakika


Advertisement