Putin, Askeri Selamlamadan Önce Ezber Yaptı - Son Dakika
Güncel

Putin, Askeri Selamlamadan Önce Ezber Yaptı

Putin, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kendisi için düzenlenen askeri tören öncesi cebindeki notu çıkartarak "Merhaba asker" sözünü ezberledi.

01.12.2014 14:45  Güncelleme: 15:33

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda karşılama töreni düzenledi. Rus Lider, tören kıtasını denetlemeden hemen önce "Merhaba asker" sözünü cebinden çıkarıp okudu.

Özel uçağı ile saat 13.08'de Ankara'ya gelen Putin ve beraberindeki heyeti, Esenboğa Havalimanında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile Rusya Büyükelçiliği yetkilileri karşıladı.

ERDOĞAN KAPIDA KARŞILADI

Uçaktan indikten sonra tören kıtasını selamlayan Putin, Şeref Salonu'na girmeden aprona getirilen özel aracına binerek, konvoyu ile havalimanından ayrıldı. Ankara'da ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret eden Putin için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda karşılama töreni düzenlendi.

ASKERİ DENETLEMEDEN ÖNCE EZBER YAPTI

Putin, tören kıtasındaki askerleri denetlemeden önce küçük bir ezber yaptı. Cebinden çıkardığı kağıtta yazan "Merhaba asker" sözünü okudu. Daha sonra turkuaz halıda gür bir sesle askerleri selamladı.

Törenin ardından, Putin ve Erdoğan baş başa görüşmek üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giriş yaptı.

Putin, Askeri Selamlamadan Önce Ezber Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Putin, Askeri Selamlamadan Önce Ezber Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ateist: Ah Ah böyle adamlar ülkemizin başında padişah oluyor ya ona yanıyorum ben. Vatandaş aylık ev kirasını nasıl ödeyeceğim diye düşünürken, Erdoğan şu meşhur AKSARAY'da 6 ay sonra Rezidansta kalacak :) Ne kadar güzel bir adam değil mi ? Öyle bir millet yarattılar ki müslüman, kürt, türk, alevi, ateist, sunni, şii, laz, çerkez diye diye 20 parçaya böldüler milleti. Bu cümleyi yazmamdaki amaç birazdan Nickname Ateist diye dislikeler gelecek ondan :) Sevgilerle. Aydınlanmanız dileğiyle ;) 8 18 Yanıtla
  • hasan t.: Amerikalılardan iyidir. 25 1 Yanıtla
  • doğrucu davut: bölgenin iki güçlü ülkesi dayanışma yapsa ortalık yapsa varya ne ingilizin ne amerikanın ne almanın nede fransızın borusu öter bu bölgede. bizden izinsiz kuş uçmazda ama gel gör bu gücün farkında değiller 16 2 Yanıtla
  • Bilal çakmak: Bravo ateist kardeş iyi özetlemişsin 4 7 Yanıtla
  • Bartugkorkmaz@hotmail.com: Adam gayette saygili,ne Obama gibi ukala ve lakayit... Ne de fransiz lar gibi terbiyesiz,ya da Alman Merkeli gibi medeniyetsiz ve kaba... Gayet olculu.. Bir milletten olmanin bilincinde, hukmeden bir milletten olmanin, “saygi“ kavraminin ne oldugunu bilmekte, gozunuzde kral ettiginiz bati lilar gibi agzinda sakiz gibi cignememekte o kavrami .. 8 0 Yanıtla
  • Yazik : Ne kadar guzel yorumlar yaziyosunuz ictenlikle kutluyorum 2 0 Yanıtla

Advertisement