Sabotaj' ve 7 Yeni Film Vizyonda - Son Dakika
Güncel

Sabotaj' ve 7 Yeni Film Vizyonda

Sabotaj\' ve 7 Yeni Film Vizyonda

Sinemalarda bu hafta 8 yeni film vizyonda.

02.05.2014 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SABOTAJ

Filmde Narkotik Suçlar Bölümü'nde çalışan bir grup özel hareket polisinin maceraları anlatılıyor. Büyük bir uyuşturucu şebekesinin hücre evindeki yüklü miktarda uyuşturucuyu ele geçiren DEA ekibinin elemanları, bu baskından sonra birer birer öldürülmeye başlar ve ekip kendini büyük bir tehlikenin orta yerinde bulur. Yönetmen koltuğunda, Tehlikeli Takip filminin de senaristliğini ve yönetmenliğini yapmış olan David Ayer'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin senaryosu ise Skip Woods'a ait. Filmin başrollerini ise türün ustası Arnold Schwarzenegger ve Sam Worthington paylaşıyor. Güçlü kadroda kendilerine Mireille Enos, Joe Manganiello ,Josh Holloway, Joe Manganiello ve Terrence Howard gibi isimler eşlik ediyor.

BENSİZ

Çocukluğundan bu yana futbol ile ilgilenen ve profesyonel düzeyde bu mesleği icra etmenin hayalini kuran bir gençtir Necip. Ancak oynadığı takımın profesyonel lige yükselme mücadelesi verdiği en kritik maçta şanssız bir sakatlık geçirir ve felç kalır. Yakışıklı, hayat dolu, mutlu bir genç olan Necip, hayatının bundan sonrasını çok sevdiği futboldan uzakta, bir koltuğa çakılı durumda sürdürmek zorunda kalacaktır.Yine de yaşadığı bu talihsiz olay, Necip’in belki de mecburen çıktığı manevi yolculukta ona daha önce yaşamadığı şeyleri yaşatacaktır. Belki de bütün bunlar, onun bir dönüş noktası olacaktır.Filmin başrolünde Medcezir dizisiyle ünlenen Metin Akdülger yer alıyor.

SON 3 GÜN

Deneyimli CIA ajanı Ethan Renner (Kevin Costner) Kurt lakaplı ünlü bir silah kaçakçısını yakalama operasyonunda görevlendirilir. Renner kaçakçıyı vurur, ancak yakalayamaz. Bu önemli görevin ardından kanser olduğunu ve çok az ömrü kaldığını öğrenir.Bu süre zarfında görevi nedeniyle kendisinden uzak tuttuğu eski karısı (Connie Nielsen) ve genç kızının (Hailee Steinfeld) yaşadığı Paris'e gider, bir yandan kızıyla arasını düzeltmeye, diğer yandan da tehlikeli teröristi yakalamak zorundadır.

ÖTEKİ KADIN

Erkeklerle ilişkilerinde son derece seçici ve dikkatli olan Carly (Cameron Diaz), birkaç haftadır Mark (Nikolaj Coster-Waldau) birliktedir. Erkek arkadaşının ani bir şekilde şehir dışına gitmesinde şüphelenerek evine gider, ancak burada çok büyük bir sürprizle karşılaşır: Mark, uzun bir süredir Kate (Leslie Mann) ile evlidir. Bu ikili Mark'tan intikam almaya karar verdiklerinde, kendilerinden çok daha genç bir başka kadınla (Kate Upton) daha ilişkisi bulunduğunu öğrenirler. Bir araya gelen üçlü, Mark'ın hayatını cehenneme çevirmeye ant içecektir.

10. KÖY TEYATORA

Çekimleri Denizli'nin Çal ilçesinde yapılan film; kimsenin yalan söylemediği bir köyü anlatmaktadır. Tiyatronun temsilcisi ve şarap tanrısı Dionysos’un yaşadığı 10. Köy'e yolları düşen bir öğretmen ve bir tiyatro kumpanyası, buranın alıştıkları yerlere hiç benzemediğini görürler. Köy sakinleri, içlerinden geçen neyse onu çekinmeden söylemektedirler. Öğretmen, köy okulunda göreve başlarken, kumpanya elemanları da Dionysos adına bir oyun sahnelemek isterler. Yüzyıllardır '’10. Köy’’de insanlarla birlikte yaşayan Dionysos'un varlığını köylüler dahil kimse bilmememektedir. Ancak Dionysos etrafı gözetleyerek gerektiği yerde müdahale etmektedir. Yaşanan olaylar birbirini kovalar, köylüler misafirleriyle kaynaşmaya başlarlar ve ortaya komik, düşündürücü durumlar çıkar.

FINDIK İŞİ

Suratsız bir sincap olan Sully ve onun fare arkadaşı Buddy güzel bir parkta rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmektedir. Ancak günün birinde bir fındık soygunu sırasında başlarına olmadık işler gelir ve kahramanlarımız evlerini istila etmeye çalışan iki kemirgenle mücadele etmek durumunda kalırlar.

DÜŞ VE GERÇEK

İkinci dünya savaşının ertesinde, Jimmy Picard, Fransa'da savaşmış bir kızılderili olarak Kansas'taki Topeka askeri hastanesine sevk edilir. Bu hastane beyin hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir hastanedir. Jimmy Picard baş dönmesi ve sağırlık gibi birçok hastalıktan muzdariptir ve hastalığıyla ilgili psikolojik nedenler bulunmadığında konulan teşhis şizofreni olur. Hastane yönetimi bir Fransız psikanalistin de fikrini almaya karar verir: Georges Devereux.Jimmy P., asla karşılaşmayacak olan ve aralarında hiçbir ortak nokta bulunmayan bu iki adam arasındaki dostluğun başlangıcı olan karşılaşmayı konu alıyor. Jimmy'nin hatırladığı hatıralar ve rüyaları, birlikte yaşadıkları bir deneyim oluyor.

ŞANSLI SAYILAR

Gonzalo ve Iván Pelayo bir ekip kurarak, yaşamları boyu önlerine çıkan en iyi fırsatı değerlendirmeye karar verirler. Bu sıra dışı ailenin yegane amacı kendilerine has bir yöntemle rulet masasından binlerce dolar ile kalkmaktır. Ardından kumarhane vurgununun çapını da genişletirler. Fakat başlarına bela olan bir kumarhane müdürü bu yanlarına kolay kolay bırakmayacaktır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Eduard Cortés’in üstlendiği ve gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Daniel Brühl, Gonzalez Arantxa, Sònia Casademont gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sabotaj' ve 7 Yeni Film Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement