Samsun'da miras kavgası: 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da miras kavgası: 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Samsun'un Terme ilçesinde miras kalan arazi nedeniyle çıkan kavgada Cavit Aşkın, kardeşleri Ayşe Ergen ile Nuran Topal'ı av tüfeğiyle öldürdü, yeğeni ve kadastro görevlisini de ağır yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalar başlatıldı.

14.07.2023 16:28  Güncelleme: 20:06

Samsun'un Terme ilçesinde miras meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada ağabey, 2 kız kardeşini tüfekle vurarak öldürdü, yeğeni ve kadastro görevlisini ağır yaraladı. Ağır yaralanan tapu kadastro görevlisi Mert Işık da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Olay, ilçeye bağlı Akçaykaracalı Mahallesi Yavuzlar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cavit A. (70), Ayşe Ergen (60) ve Nuran Topal (47) isimli kardeşlerin anneleri bu yıl içerisinde vefat etti. Sonrasında kardeşler arasında anneden kalan mirasın paylaşımı nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. Yerlerin ölçümünü yaptırmak için kadastro görevlisi getiren kardeşler arasında tartışma çıktı. Kız kardeşlerin evinin önünde çıkan tartışmada Cavit A., yanında bulunan pompalı tüfekle kız kardeşleri Ayşe Ergen ve Nuran Topal ile yeğeni olan Murat Ergen (44) ve kadastro görevlisi Mert Işık'a ateş açtı.

Samsun'da miras kavgası: 2 ölü, 2 ağır yaralı

2 KIZ KARDEŞ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Vücutlarının çeşitli bölgelerine kurşunların isabet ettiği iki kız kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, Murat Ergen ve kadastro ölçüm görevlisi Mert Işık ağır yaralandı.

Samsun'da miras kavgası: 2 ölü, 2 ağır yaralı

ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından önce Çarşamba Devlet Hastanesine, ardından Samsun'daki hastanelere sevk edildi. Hayatını kaybeden iki kız kardeşin cesetleri ise Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tedavi altındaki yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Tapu kadastro görevlisi Mert Işık da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan 70 yaşındaki Cavit A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.Cavit Aşkın, bir süre sonra jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da miras kavgası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Samsun\'da miras kavgası: 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da miras kavgası: 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mücahid: Kimse kimsenin kul hakkını yiyemez!!Rezil olurlar kul hakki yiyenler,bogazdan geçemez,eninde sonunda rezil olurlar!! 96 7 Yanıtla
  • Zafer El: 70 yaşından sora dünya senin olsa neye yarar yazık 52 2 Yanıtla
  • Serkan ergezer : Havalar sıcak hayvan terli 14 3 Yanıtla
  • Talip Konyali: MALDA YALAN MÜLKDE ..İÇERDE BUNU ANLAMAN MÜMKÜN MÜ..OLSA BİLE NE FAYDA..ÜÇ CANI ALDIN..PİŞMAN OLSAN NE YAZAR...CEHENNEME YATIRIM BÖYLE Mİ OLUYOR ACABA..HEPSİNİ VERSE CENNETLİK OLURDU HERHALDE..MALDA YALAN MÜLKDE 5 1 Yanıtla
  • Senanur Sural: Yazık insan hayatı bu kadar ucuz mu 2 1 Yanıtla
  • Senanur Sural: Yazık insan hayatı bu kadar ucuz mu kadastro görevlisinin suçu ne bi önlem alın artık 1 1 Yanıtla
  • Mehmet Uvez: tapu memurunun mesai dışında orda ne işi varmış hiç karışmaması lazımdı 0 0 Yanıtla

Advertisement