Saraçhane'ye Giden Büyükerşen'den İmamoğlu'na:  "Pes Etmek Yok Mücadeleye Devam" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Saraçhane'ye Giden Büyükerşen'den İmamoğlu'na:  "Pes Etmek Yok Mücadeleye Devam"

Saraçhane\'ye Giden Büyükerşen\'den İmamoğlu\'na:  "Pes Etmek Yok Mücadeleye Devam"
15.12.2022 16:13  Güncelleme: 16:18

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hakkındaki mahkeme kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hakkındaki mahkeme kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye BaşkanıYılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hakkındaki mahkeme kararının ardından İmamoğlu'na destek için İstanbul Saraçhane'ye doğru hareket etti.

Büyükerşen ve Ataç'ı belediye girişinde karşılayan İmamoğlu, kendisine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Büyükerşen, "Haktan, hukuktan, adaletten ve gerçeklerden uzak, siyasi baskı ile verilen bu ceza sevgili Ekrem İmamoğlu'na değil, hukukun üstünlüğüne inanan milyonlarca yurttaşımıza verilmiştir. Bu karar asla kabul edilebilir bir karar değildir. Tabi şu da unutulmamalıdır; zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür. Siyasi baskılarla verilen karar sonrası her zaman olduğu gibi sevgili kardeşim Ekrem İmamoğlu'na destek için Saraçhane'deyiz, kendisinin yanındayız. Her şeyin güzel olacağı günlerin umuduyla; pes etmek yok, mücadeleye devam" dedi.

Almanya'daki programını yarıda keserek yurda dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükerşen ve Ataç'ın da bulunduğu ziyarette İmamoğlu ile bir araya gelerek verilen hukuksuz karara tepki gösterdi.

Destek ziyaretinin ikinci günüde ise Başkan Büyükerşen; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'li diğer büyükşehir belediye başkanları ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "150 Günde 150 Proje" çalışması kapsamında Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni'ne katıldı. Burada Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları tesisin temeli için butona birlikte basarak dayanışma içinde olduklarını bir kez daha gösterdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Saraçhane'ye Giden Büyükerşen'den İmamoğlu'na:  'Pes Etmek Yok Mücadeleye Devam' - Son Dakika


Advertisement