SEDAŞ Gebze'ye Yeni MHM Kazandırıyor - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Gebze'ye Yeni MHM Kazandırıyor

SEDAŞ Gebze\'ye Yeni MHM Kazandırıyor

Güven, yepyeni bir görüntüye kavuşacağını belirttiği müşteri hizmetleri merkezini yapım aşamasında birlikte yerinde inceledi.

23.01.2012 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müşteri Memnuniyeti için

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "Hizmete aldığımız en büyük Müşteri hizmetleri merkezlerinden birini de Gebze de tamamlamak üzereyiz. Gebze de Müşterilerimize, tüm abonelik işlemlerini gerçekleştirebilecekleri, talep ve önerilerini iletebilecekleri bire bir SEDAŞ müşteri temsilcilerinden en güzel şekilde hizmet alabilecekleri, SEDAŞ'ın yeni müşteri hizmetleri merkezini Şubat ayında, mevcut binamızın giriş katında hizmete açacağız. Müşteri Hizmetleri Merkezi girişine engelliler için ayrı bir çıkış yapılıyor. Tüm müşterilerimiz hizmetin en iyisine layıktır. Müşteri memnuniyeti için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz" dedi.

Gebze de Arap Çeşme Mahallesi, Gençlik Caddesi üzerindeki SEDAŞ hizmet binasının birinci katında yapımına başlanan yeni Müşteri Hizmetleri Merkezini yerinde inceleyen İcra Başkanı Bekir Sami Güven, Ortak Hizmetler Direktörü Mevlüt Durgaç, ile yeni açılacak MHM'nin yapımında gelinen son durumu, yeni yapılan düzenlemeleri, Kurumsal Kimlik uygulamalarını ve bina içinde yapılan yeni dizaynı bizzat bina içinde yaptıkları inceleme ile yerinde denetlediler.

Yeni MHM Şubatta

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce de 20 tane yeni Müşteri Hizmeti Merkezi (MHM) yapımını gerçekleştiren SEDAŞ, 21.nci Müşteri Hizmeti Merkezini de Gebze de Şubat ayında devreye almak üzere çalışmalarına hız verdi.

SEDAŞ Gebze de yapımı tamamlanmak üzere olan yeni Müşteri Hizmetleri Merkezini hizmete aldığında, tüm abonelik işlemleri, müşteri talep ve önerileri bire bir SEDAŞ müşteri temsilcileri ile karşılanacak, yeni yapılan merkezde, SEDAŞ müşterileri için her türlü konfor düşünüldü. SEDAŞ Müşterileri müşteri temsilcileri ile karşılıklı masalarda oturarak görüşme ve iletişim sağlayacak, sıramatikten numara alarak, müşteri temsilcilerinin karşısında çay ve kahvematikten alacakları içeceklerini yudumlarken, SEDAŞ kurumsal konsepti ile dizayn edilmiş bu merkezde, nezih, aydınlık ve ferah bir ortamda, güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet alacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Gebze'ye Yeni MHM Kazandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement