Şerdil Dara Odabaşı'nın Adaylığı, İYİ Parti Tabanını da Ayaklandırdı - Son Dakika
Güncel

Şerdil Dara Odabaşı'nın Adaylığı, İYİ Parti Tabanını da Ayaklandırdı

CHP'de Kadıköy için Lice'deki PKK eylemlerini destekleyen tweetler attığı ortaya çıkan Şerdil Dara Odabaşı'nın aday gösterilmesi, İYİ Parti tabanında da rahatsızlık yarattı.

28.01.2019 16:19  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP tabanının en çok önemsediği yerlerden biri olan Kadıköy için aday gösterilen Şerdil Dara Odabaşı'nın geçmiş dönemlerde yapmış olduğu skandal paylaşımların yankıları devam ediyor.

PKK EYLEMLERİNE DESTEK VERMİŞ

İstanbul'da CHP'nin sadece teşkilat için değil seçmeni için de büyük önem taşıyan Kadıköy'de belirlediği ismin, geçmiş dönemlerde PKK eylemlerini destekleyen paylaşımları parti içerisinde ciddi sıkıntıları da beraberinde getirdi. İsmi CHP PM'de onaylanan Şerdil Dara Odabaşı'nın özellikle Lice'deki PKK eylemlerine destek mesajları attığı ortaya çıktı.

Şerdil Dara Odabaşı'nın Adaylığı, <a class='keyword-sd' href='/iyi-parti/' title='İYİ Parti'>İYİ Parti</a> Tabanını da Ayaklandırdı
Şerdil Dara Odabaşı

İYİ PARTİ TABANI DA AYAKLANDI

Bu gelişme sonrası dün akşamdan beri birçok partili tepkisini sosyal medyadan dile getirirken, İYİ Parti cephesinden de beklenen hamle geldi. Kadıköy için PKK eylemlerine destek veren bir ismin tercih edilmesinin kabul edilemez bir durum olduğunu ifade eden İYİ Parti tabanı, CHP'nin bu skandal karardan bir an evvel dönmesini bekliyor.

İSMİ YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise "Kadıköy adayında değişiklik olacak mı?" sorusuna "Arkadaşlarımız PM'de yeniden değerlendirilmek üzere MYK'mıza gönderdi. Yeniden değerlendireceğiz" yanıtını verdi.

İşte Odabaşı'nın o paylaşımları;

Şerdil Dara Odabaşı'nın Adaylığı, İYİ Parti Tabanını da Ayaklandırdı
Şerdil Dara Odabaşı'nın Adaylığı, İYİ Parti Tabanını da Ayaklandırdı
Şerdil Dara Odabaşı'nın Adaylığı, İYİ Parti Tabanını da Ayaklandırdı
Şerdil Dara Odabaşı\'nın Adaylığı, İYİ Parti Tabanını da Ayaklandırdı

Son Dakika Güncel Şerdil Dara Odabaşı'nın Adaylığı, İYİ Parti Tabanını da Ayaklandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement