Seydişehir'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı iftar programı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı iftar programı düzenlendi

Seydişehir\'de İsrail\'in Gazze\'ye yönelik saldırılarına karşı iftar programı düzenlendi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, İsrail'in Gazze'de Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği soykırım saldırılarına dikkat çekmek amacıyla 'Bir iftar, bin dua' programı düzenlendi. Seydişehir İHH Temsilciliği tarafından organize edilen programda, vatandaşlar simit, hurma ve su ile iftar yaparak Filistin halkının zor durumunu anlamaya çalıştılar. İftarın ardından yapılan dua ile program sona erdi.

05.12.2023 11:04

Konya'nın Seydişehir ilçesinde vatandaşlar Seyyidharun Camisi'nde İsrail'in Gazze'de Filistin halkına karşı yürüttüğü soykırım saldırıları nedeniyle düzenlenen "Bir iftar, bin dua" programında buluştu.

Programı düzenleyen Seydişehir İHH Temsilciliği yetkilileri, amaçlarının Gazze'de sivillere yönelik insanlık dışı bu muameleye dikkat çekmek ve Filistin halkının halini daha iyi anlayabilmek olduğunu kaydetti.

Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın da katıldığı iftar programında, vatandaşlar simit, hurma ve su ile iftar yaparak kendilerini Gazzeli Müslümanların yerine koymaya çalıştı.

İftarın ardından kılınan akşam namazının sonrası, ilçe müftüsü Adem Bebek'in Gazze halkı için yaptığı duayla program sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seydişehir'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı iftar programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement