Şişli'de İspanyol turist kadına kapkaç kamerada - Son Dakika
Güncel

Şişli'de İspanyol turist kadına kapkaç kamerada

Şişli\'de İspanyol turist kadına kapkaç kamerada

ŞİŞLİ'de bir alışveriş merkezi önünde yürüyen İspanyol turistin yanına motosikletle yaklaşarak çantasını çalan şüpheli gözaltına alındı.

09.12.2022 10:57  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞİŞLİ'de bir alışveriş merkezi önünde yürüyen İspanyol turistin yanına motosikletle yaklaşarak çantasını çalan şüpheli gözaltına alındı.  Kapkaç anı güvenlik kameralarına yansırken 7 ayrı kapkaçın faili olduğu anlaşılan şüpheli tutuklandı.

Şişli, Mecidiyeköy'de bulunan alışveriş merkezi önündeki meydanda 5 Aralık'ta, İspanyol turist A.M.P. kapkaça uğradı.

İspanyol kadın turistin çantası, motosikletli 2 kişi tarafından çalındı.

KAPKAÇ ANINI GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları çalışmada kapkaç anının güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi. Yayaların yürüdüğü meydana giren motosikletin mağdura arkadan yaklaştığı, şüphelilerin kol çantasını aldıktan sonra hızla olay yerinden kaçtıkları görüldü.

POLİS GÖZALTINA ALDI Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından düzenlen operasyonda olayı gerçekleştiren şüphelilerden Doğukan M.(19)  olayda kullandığı motosiklet ve çalıntı cep telefonu ile kısa sürede yakalandı. Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelinin daha önceden 9 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

7 KAPKAÇ OLAYININ FAİLİ ÇIKTISoruşturma sonucunda  şüphelinin Fatih ve Şişli bölgesinde meydana gelen 7 kapkaç olayının da faili olduğu belirlendi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli Doğukan M. tutuklanarak  cezaevine gönderildi. Polis şüphelinin kimliği belirlenen suç ortağını yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şişli'de İspanyol turist kadına kapkaç kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement