Soylu, KKTC Karadeniz Kültür Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Soylu, KKTC Karadeniz Kültür Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Karadeniz Ku¨ltu¨r Dernegˆi üyeleriyle görüştü.

07.02.2019 21:27

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Karadeniz Ku¨ltu¨r Dernegˆi üyeleriyle görüştü.

Soylu, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliğinde KKTC Karadeniz Ku¨ltu¨r Dernegˆi Genel Başkanı Murat Zeki Civelek ve dernek üyelerini kabul etti.

Görüşmede, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, KKTC Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Dursun Oğuz, KKTC Halkın Partisi Milletvekili Mesut Genç de yer aldı.

Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kendisine ilettiği sorunları dinleyen Soylu, Türkiye'ye döndüğünde sorunlarla ilgileneceğini söyledi.

Soylu, daha sonra elçilikten ayrılarak Girne Kapısı ve Surlariçi bölgesinde yürüyüş yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Soylu, KKTC Karadeniz Kültür Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement