Tanju Özcan dosyasında yasak aşk iddiası! Mesajlar ifşa oldu: Hepinize yeterim - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tanju Özcan dosyasında yasak aşk iddiası! Mesajlar ifşa oldu: Hepinize yeterim

Tanju Özcan dosyasında yasak aşk iddiası! Mesajlar ifşa oldu: Hepinize yeterim
14.03.2026 14:41

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile belediye çalışanı Öznur Çağalı arasında geçtiği öne sürülen mesajlaşmalar ve karşılıklı şantaj iddiaları dosyaya girdi. İddianamede Özcan'ın hem mağdur hem sanık olması dikkat çekerken yasak aşk mesajlaşmaları da yer aldı. İddianamedeki mesajlarda Özcan'ın "Göğüsleri de mi büyüttün?, Hepinize yeterim, Sadettin Saran benim abim" gibi ifadeler kullandığı aktarıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can 28 Şubat'ta başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınmış ve Bolu Sulh Ceza Hakimliği'nde ifade verdikten sonra iki isim de "irtikap" suçlamasıyla tutuklanmıştı. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, Tanju Özcan hakkında hem şantaj mağduru olduğu hem de belediye çalışanı Öznur Çağalı'ya yönelik şantaj suçlamasıyla yargılanmasının talep edildiği iddiaları yer aldı. Dosyada, Özcan ile Çağalı arasında geçtiği öne sürülen mesajlaşmaların da bulunduğu belirtildi.

"YASAK AŞK" İDDİANAMEYE GİRDİ

Gazeteci Fuat Uğur'un aktardığı bilgilere göre; iddianamede, belediye çalışanı Öznur Çağalı'nın telefonunda bulunduğu belirtilen mesaj kayıtlarına da yer verildi. Dosyada, Çağalı ile evli ve bir çocuk babası Tanju Özcan'ın kullandığı öne sürülen hat arasında WhatsApp üzerinden toplam 117 görüşme ve mesajlaşma olduğu ifade edildi.

İddianamede yer aldığı belirtilen bazı mesajlarda şu ifadeler yer aldı:

  • Tanju Özcan: "Yaa, çok hoşsun."
  • Öznur Çağalı: "İnan sadece senin hoşun olmak isterim."
  • Tanju Özcan: "Göğüsleri de mi büyüttün?"

"HEPİNİZE YETERİM, SADETTİN SARAN BENİM ABİM"

Başka bir mesajlaşmada ise şu ifadelerin geçtiği aktarıldı:

  • Tanju Özcan: "Özledin mi"
  • Öznur Çağalı: "Özledim tabi, sen özledin mi"
  • Tanju Özcan: "Çok"
  • Öznur Çağalı: "Aaaaaa başkanım benden başka kimle olabilirsiniz"
  • Tanju Özcan: "Hepiniz gelin.. Ben yeterim."
  • Tanju Özcan: "Sadettin Saran benim abim"

ÖZCAN HEM SANIK HEM MAĞDUR

Tanju Özcan iddianamede ham mağdur hem sanık konumunda yer aldı. Öznur Çağalı'nın eski erkek arkadaşı Mehmet Eren Akgüney'in ikili arasındaki ilişkiyi öğrendiği ve Tanju Özcan'ı arayarak "elimdeki mesajlar ve ses kayıtlarını yayarım" tehdidiyle Özcan'a şantaj yaptığı da iddianamede yer aldı. Özcan'ın iddiasına göre, Akgüney, söz konusu içeriklerin yayımlanmaması karşılığında para, araç ve oto yıkama yeri talep etti.

Öznur Çağalı'nın iddiasına göre, Tanju Özcan "Bu ses kaydını Eren duyarsa ne olur, ben seni koruyacağım, senden hoşlanıyorum, benimle görüşeceksin" şeklinde ifadelerle Çağalı üzerinde baskı kurup şantajda bulunduğu iddiası da iddianamede yer aldı.

Tanju Özcan dosyasında yasak aşk iddiası! Mesajlar ifşa oldu: Hepinize yeterim

AKILLARA SADETTİN SARAN OLAYINI GETİRDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlülere yönelik yürütülen "uyuşturucu" soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade vermişti. Saran, adli kontrolle serbest bırakılırken savcılıkta verdiği ifadede özellikle spiker Ela Rümeysa Cebeci ile mesajları gündeme gelmiş, Saran'ın mesajların filmlerden esinlenen şakalar olduğunu belirterek, kendisinin uyuşturucu ile hiçbir ilgisi olmadığını savunmuştu.

Gündem olan mesajlaşmaların bir kısmı şöyleydi:

  • Cebeci: İş yerinde kızlarla minik bir doğum günü kutlaması yapacağız, ayarlarım kendimi.
  • Saran: Onları da getir, hepinize yeterim.

Son Dakika Güncel Tanju Özcan dosyasında yasak aşk iddiası! Mesajlar ifşa oldu: Hepinize yeterim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Hajkanhajkan_42 Hajkan Hajkanhajkan_42 Hajkan:
    Güzel kurgu ama hiç inandırıcı değil 39 59 Yanıtla
    Taner Avcı Taner Avcı:
    akp li olsaydı inanırdın ama dimi 0 1
  • mustafa sagdic mustafa sagdic:
    bu da iftira asparagas çıkarsa ne diyecekler acaba. 33 49 Yanıtla
    Selami Karagülle Selami Karagülle:
    la mustafa bizim dediğimiz gibi suçluysa derhal atın partiden de ya hangisi asparagas çıktıki buda çıksın 1 0
  • Deniz Gürbüz Deniz Gürbüz:
    Son dk haberde Akp kurucusu heralde 31 39 Yanıtla
    VillaUmut VillaUmut:
    Ağır saksafon bunlar :) 5 3
    Selami Karagülle Selami Karagülle:
    ne oldu zorunuzamı gitti havuca geldimi kütür kütür lahanaya geldimi meee:) 3 0
  • akil çelik akil çelik:
    Ulan çali gibi hepsi birbirine geçmiş 44 14 Yanıtla
    onur pari onur pari:
    Bir kereden bir şey olmaz mı diyelim? 23 15
    Selami Karagülle Selami Karagülle:
    onur pari. ne bir seferi çif şeritli otoban olmuş bildiğin dallas dizisi kimin eli kimin şeyinde belli değil:))))) 1 0
    mustafa sagdic mustafa sagdic:
    akıl kefilsin yani bu haber kesin doğru. peki ya doğru değilse ? müslüman iftira atmaz demi 0 0
  • Mehmet Yavuz Mehmet Yavuz:
    LAİKLERİ BIRAKIN 1 5 Yanıtla
    eser demir eser demir:
    Teröristleri serbest bırakan zihniyet geldi hahahah 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement