Trabzon'da Kurbanlıklar Pazara İndi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzon'da Kurbanlıklar Pazara İndi

Trabzon\'da Kurbanlıklar Pazara İndi
29.08.2016 14:59

Trabzon’un Akyazı Mahallesi’nde bulunan Akyazı Spor Kompleksi yanında oluşturulan kurban pazarında kurbanlıklar yerini almaya başladı.

Trabzon'un Akyazı Mahallesi'nde bulunan Akyazı Spor Kompleksi yanında oluşturulan kurban pazarında kurbanlıklar yerini almaya başladı.

Kurban Bayramı'na yaklaşık 2 hafta kala vatandaşlar şimdiden kurbanlıklarını almaya başlarken, fiyatların geçen yıla göre pahalı olduğu vurgulandı.

Vatandaşlar fiyatları pahalı bulduklarını ve düşmesini beklediklerini ifade ederken, satıcılar da artan yem fiyatları yüzünden fiyatların normal olduğunu belirtiyor.

Bazı vatandaşlar kurban fiyatlarını çok yüksek bularak kurban almanın bu şartlarda mümkün olmadığını belirtirken satıcılarda geçen yıla oranla fiyatların fazla değişmediğini kaydediyor.

Kurban pazarına, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Gümüşhane, Bayburt, Van ve Elazığ gibi illerden getirilen kurbanlıklar aşırı sıcak ve nem altında müşterilerini beklerken, kurban pazarında henüz elektrik hattı çekilmediğinden buradakiler zor durumda kaldıklarını ifade ediyorlar. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Kurbanlıklar Pazara İndi - Son Dakika


Advertisement