Trafik Kazaları - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazaları

Muğla, Samsun ve Edirne'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

19.09.2015 17:05

Muğla, Samsun ve Edirne'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

İzmir'den Muğla'ya 6 kişilik motosiklet grubuyla gelen Burak Tolga Tokatlıoğlu yönetimindeki 35 UH 189 plakalı motosiklet, Muğla- Marmaris karayolu Sakargeçi rampasında, refüjdeki beton bariyerlere çarptı.

Kaza nedeniyle arkadan gelen Ersin Özdemir'in kullandığı 45 HA 7872 plakalı motosiklet de öndeki motosiklete çarparak devrildi.

Durumu ağır olan ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde uzun süre müdahale edilen Tokatlıoğlu, kaldırıldığı Muğla Yücelen Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Samsun'un Havza ilçesinde Vezirköprü Caddesi'nde Şafak Akar (25) idaresindeki plakası olmayan motosiklet, karşı yönden gelen Erol Özkan'ın (51) kullandığı 55 H 0733 plakalı traktör ile çarpıştı.

Devrilen motosikletin sürücüsü Akar ile yanında bulunan Niyazi Saat (21) yaralandı. 112 Acil Servis ekibince Havza Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde Kemal İrim (44) yönetimindeki 34 AP 2150 plakalı otomobil, Mustafa Bilican (69) idaresindeki Alman plakalı otomobille Keşan- Uzunköprü karayolunun 1. kilometresinde çarpıştı.

Kazada yaralanan sürücüler İrim ve Bilican ile Mürvet (78) Gönül (33), Perim (5) ve Serinaz İrim (62) Keşan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement