Türk Kızılay Ağrı Şubesi, Yaşlılar Haftası'nda yalnız yaşayan yaşlılar için sürpriz etkinlik düzenledi - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılay Ağrı Şubesi, Yaşlılar Haftası'nda yalnız yaşayan yaşlılar için sürpriz etkinlik düzenledi

Türk Kızılay Ağrı Şubesi gönüllüleri, Yaşlılar Haftası'nda kentte yalnız yaşayan yaşlıları evlerinden alarak Kızılay Şubesine getirdi. Burada yemek ikramı yapılan etkinlikte türkü ve ilahiler söylendi. Yaşlılar, ihtiyaçlarını Kızılay Şube Başkanı'na iletti ve etkinlik sonunda evlerine bırakıldılar.

01.10.2023 10:46

Kızılay'dan yaşlılara vefa sürprizi

AĞRI - Türk Kızılayı Ağrı Şubesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle kentte yalnız yaşayan yaşlılar için sürpriz etkinlik düzenledi.

Türk Kızılayı Ağrı Şubesi gönüllüleri, her zaman kapılarını çaldıkları yaşlıları Yaşlılar Haftası'nda da unutmayarak etkinlik düzenlendi. Kentte yalnız yaşayan yaşlıları araçlarla evlerinden alıp Kızılay Şubesi'ne getiren gönüllüler, burada yemek ikramında bulundu. Daha sonra saz ve ud eşliğinde türkü ve ilahilerin söylendiği etkinlikte duygusal anlar yaşayan yaşlılar, ihtiyacı olan şeyleri Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı'ya iletti. Etkinlik sonunda yaşlılar araçlarla yeniden evlerine bırakıldı.

Türk Kızılay Ağrı Şubesi, Yaşlılar Haftası\'nda yalnız yaşayan yaşlılar için sürpriz etkinlik düzenledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Kızılay Ağrı Şubesi, Yaşlılar Haftası'nda yalnız yaşayan yaşlılar için sürpriz etkinlik düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement