Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Ürgüp'te tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Ürgüp'te tanıtıldı

Türkiye\'nin yerli otomobili Togg, Ürgüp\'te tanıtıldı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde oluşturulan stantta tanıtıldı. Üç Güzeller mevkisinde, peribacalarının bulunduğu alana getirilen 'Kapadokya' renkli Togg T10X, vatandaşların beğenisine sunuldu. Standı ziyaret edenler, aracı inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Araçla test sürüşü yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Türkiye'nin son yıllarda teknoloji alanında önemli hamleler gerçekleştirdiğini, bunun en özel örneklerinden birinin de yerli otomobil olduğunu söyledi. Togg T10X'in Ürgüp'teki tanıtımı bir ay sürecek.

11.10.2023 13:17  Güncelleme: 13:49

Kapadokya rengi Togg, kendi topraklarında

NEVŞEHİR - Kapadokya rengi Togg, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Ürgüp'teki Üç Güzeller mevkiinde sergilenen Togg'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, inceleme fırsatı buldular. Bir ay boyunca açık kalacak stantta Togg yetkilileri araçla ilgili vatandaşlara bilgi verirken, vatandaşlar da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk de, Togg'un bulunduğu standı ziyaret edip, test sürüşü yaptı.

Aktürk, "Hem savunma, hem teknoloji sanayide Türkiye önemli hamleler gerçekleştiriyor. SİHA ve İHA'larımızla, Altay tankı, Atak helikopteri ve yerli otomobil Togg'a kavuşmanın gurur ve mutluluğu içindeyiz. Ülkemize huzur ve bereket getirsin. TOGG'un lansman renklerinden en çok tercih edilen 'Kapadokya' rengi idi, bu renk ona çok yakışıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Ürgüp'te tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement