Türkiye'ye Değer sosyal Sorumluluk Projesi - Son Dakika
Güncel

Türkiye'ye Değer sosyal Sorumluluk Projesi

Türkiye\'ye Değer sosyal Sorumluluk Projesi

Türkiye'nin dört bir yanından öğrenciler iletişimi anlattı.

18.06.2012 09:34

Türk Telekom'un Türkiye'nin birçok ilinde yapımını gerçekleştirerek TC MillÎ Eğitim Bakanlığı'na bağışladığı okulların öğrencileri resim, şiir ve kompozisyon dallarında kendi aralarında yarıştı. Türk Telekom'un Türkiye'ye Değer sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdiği Türk Telekom Okulları'nda 30 bini aşkın öğrenci eğitim görüyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt'un katıldığı törende aldı. Türk Telekom tarafından düzenlenen yarışmada farklı kategorilerde 24 çalışmaya ödül verildi.

Türkiye'ye Değer platformu kapsamında hayata geçirilen Türk Telekom Okulları arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türk Telekom Okulları Kompozisyon, Şiir ve Resim Yarışması Ödül Töreni; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt'un katılımı ile Amasya'da gerçekleşti. Yarışma Türk Telekom'un hayata geçirdiği 76 eğitim binasında eğitim gören 30 bini aşkın ilk ve orta öğretim öğrencileri arasında düzenlendi. Öğrencilere iletişimin önemini aktarma, bu konuda farkındalık oluşturma ve Türk Telekom Okulları öğrencileri arasındaki sinerjiyi pekiştirme amacı ile düzenlenen yarışmada 24 öğrenci ödül aldı.

"Türk Telekom'un Ülkemiz ve Sizin İçin Değeri" başlığını kompozisyon, şiir ve resim çalışmalarında yansıtan öğrencilerden, ilköğretim kompozisyon dalında Malatya Türk Telekom İlköğretim Okulu Öğrencisi Abdülhamit Çoban birinci oldu. Çoban "Mutluluğun Şifresi" çalışmasında, "Evdesin, canın mı sıkılıyor? Burnumda tütüyor dediğin bir dostun, yaz güneşi altında çınar serinliği veren muhabbetine mi muhtaçsın? Ne duruyorsun tuşla numaraları. Mutluluk, huzur o 10 rakamın sonunda..." satırlarına yer verdi. Ortaöğretim kompozisyon dalında ise "Bin Umut Bin Hikaye" çalışması ile Türk Telekom Ağrı Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Zehranur Yılmaz birinci olmaya hak kazandı.

İlköğretim şiir dalında "Babaannemin Hikayesi" şiiri ile Keşap Giresun Türk Telekom İlköğretim Okulu Öğrencisi Tuğba Büyükkeskin; ortaöğretim şiir dalında ise "Hasret Yankısı" şiiri ile Erzurum Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisi Emine Kop şiir yarışmasının birincileri oldu. İlköğretim resim dalında Şanlıurfa Türk Telekom İlköğretim Okulu Öğrencisi Fazilet Sena Uluay ile ortaöğretim resim dalında Afyon Sandıklı Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Ali Putak birincilik ödüllerini aldı.

Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt, düzenlenen ödül töreninde "Türkiye'de eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları'nın öğrencilerimizle birlikte büyümesinden gurur duyuyorum. Bilgi toplumunda yetişen gelecek nesillerin gözünden iletişimi yaşadığımız bu yarışma, iletişimin hayatımızdaki yeri için farkındalık oluşturma amacımıza ulaştığımızın göstergesidir. 47 okuldan bu projeye katılarak bizlere iletişimi kelimeleri ve resimleri ile anlatan bütün öğrencilerimize tebriklerimizi iletiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'ye Değer sosyal Sorumluluk Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement